ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σήμερα 3 και αύριο 4 του μηνός,πρόκειται να πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις επί της οδού Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη,αποκλείοντας παράλληλα δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα το έργο αφορά την Ά Δημοτική Κοινότητα και πρόκειται:

1. Πέμπτη 3 Αυγούστου: Τσιμισκή (από την Πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης), δύο λωρίδες κυκλοφορίας (δεξιές κατά την κίνηση) από την άρτια αρίθμηση).

2. Παρασκευή 4 Αυγούστου: Τσιμισκή (από την Πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης), δύο λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερές κατά την κίνηση) από την περιττή αρίθμηση).

Διευκρινίζεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 20:00 έως τις 06:00

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ:

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (03/08/2023) και την Παρασκευή (04/08/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 20:00΄ έως 06:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

(1) Την Πέμπτη (03/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων). (2) Την Παρασκευή (04/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ (οδός Αγγελάκη) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).
  • Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη και Νικολάου Γερμανού θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο