ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΚΡΙΟΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας , ο μαχητικός Άρης, από την εξαιρετικά δυναμική του θέση στο ζώδιο του Σκορπιού, θα τονώσει το πάθος και τη σεξουαλική σας διάθεση. Ο Άρης στον Σκορπιό στο ζώδιο που έχει την παραδοσιακή του κυβέρνηση έχει αυξημένη λίμπιντο και γοητεία. Με τον ίδιο όμως τρόπο μπορεί να αυξηθούν και οι εμμονές και οι απαιτήσεις σας. Κύριο μέλημα σας να αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας και να οδηγήσετε την αυξημένη δυναμικότητα σας σε καταστάσεις δημιουργικές και ανώδυνες. 

Σταθερά προσεκτικοί σε υγεία και σχέσεις οι Κριοί του τέλους τρίτου δεκαημέρου, 18,19 και 20 Απριλίου, με τα πιεστικά τετράγωνα του Πλούτωνα ακόμη σε ισχύ.  

 ΤΑΥΡΟΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας  η γλυκιά  Αφροδίτη από τις 9 του μήνα μπαίνει στον Ζυγό και το κομμάτι των σχέσεων σας μπαίνει κι αυτό σε πρώτο πλάνο. Στα θέματα των σχέσεων σας συναινεί και η πολυαστρία στον Σκορπιό ακριβώς απέναντι σας, απαιτώντας από εσάς την αμέριστη προσοχή σας. Συζυγικές, συναδελφικές, συνεταιριστικές, ή πελατειακές σχέσεις ίσως αρχίσουν να σας δημιουργούν προβλήματα που δεν πρέπει να αφήσετε να διογκωθούν. Συζητήσετε άμεσα οτιδήποτε προκύψει και μην το αφήσετε για αργότερα γιατί αν καθυστερήσετε ενδέχεται να  χάσετε σημαντικές ευκαιρίες διευθέτησης των καταστάσεων. 


Η Έκλειψη του Οκτώβρη θα συνεχίσει να επηρεάζει και το Νοέμβριο τους γεννημένους 26,27,28, 29 και 30 Απριλίου. 

 ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο αιωνίως έφηβος Ερμής  στις 10 Νοεμβρίου θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα  σταθεί  ακριβώς απέναντι σας, στο πεδίο των σημαντικών σας σχέσεων. Άλλος ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να δώσετε σημασία είναι η βελτίωση της καθημερινότητας σας, της υγείας και της ευεξίας  σας. Λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων η φροντίδα της σωματικής και ψυχικής σας υγείας  είναι εξαιρετικά σημαντική  αυτό το διάστημα προκειμένου να αντέξετε τη δουλειά που έχει φορτώσει ο Κρόνος στις πλάτες σας.

 Προσεκτικοί σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι το Μάιο, καθώς ο Κρόνος αλλά και ο Άρης αργότερα θα περιορίσουν τις επιλογές και τις αποφάσεις τους. 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η ευμετάβλητη φύση σας θα δοκιμαστεί τουλάχιστον δυο φορές μέσα στο Νοέμβριο. Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Άρη και αντίθεση με Ουρανό θα αποδιοργανώσει τη σκέψη σας και θα φέρει εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου με τη Σελήνη του Τοξότη να δέχεται σκληρό τετράγωνο από τον Κρόνο, θα σας πιέσει και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις ‘’εν θερμώ’’.

 Περισσότερο προστατευμένοι οι Καρκίνοι του Ιουνίου καθώς θα  σταθεροποιηθούν τα  προσωπικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες 19,20,21 και 22 Ιουλίου θα πρέπει να φανούν ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις προσωπικές σχέσεις καθώς η πίεση του Πλούτωνα από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα φέρει… αναταράξεις.

 ΛΕΩΝ 

Ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης σε ένα ζώδιο που το φως του σκοτεινιάζει, στο ζώδιο του Σκορπιού. Απόλλωνας και Πλούτωνας ‘’συμπολεμιστές’’ με μια Σκορπίσια πλειάδα πλανητών να υφαίνει ίντριγκες και να προκαλεί διαμάχες. Αναταραχή θα επικρατήσει στο οικογενειακό σας περιβάλλον και οι αντιπαραθέσεις θα φουντώσουν με τη βοήθεια του Ουρανού από τον Ταύρο.  Οι σκέψεις για αλλαγές  και μετακομίσεις θα είναι έντονες αυτή την περίοδο στην προσπάθεια σας να απομακρυνθείτε από στρεσογόνες καταστάσεις. 

Οι γεννημένοι τον Ιούλιο θα αντιμετωπίσετε ηθικά κυρίως διλλήματα καθώς καταστάσεις που στο παρελθόν είχαν μείνει στη ‘’μέση’’, αυτό το Νοέμβριο θα απαιτήσουν οριστικές λύσεις. Οι διευκολύνσεις θα έρθουν στο τέλος του μήνα με την είσοδο του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη.   

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής από στην αιχμηρή του θέση στο ζώδιο του Τοξότη από τις 10 του Νοέμβρη και έπειτα, ενδέχεται να κλιμακώσει τα οικογενειακά και περιουσιακά  σας ζητήματα. Οι συζητήσεις με τα μέλη της οικογενείας σας ενδέχεται να μην αποδώσουν κυρίως για τους γεννημένους τον Αύγουστο. Θα χρειαστεί το διάστημα αυτό να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματικότητα προκειμένου να αποφύγετε τις ρήξεις.

  Ευνοημένοι οι Παρθένοι αρχής  τρίτου δεκαημέρου από την ισχυρή παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο καθώς θα προκύψουν απίστευτες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Προσεκτικοί οι γεννημένοι τέλος τρίτου δεκαημέρου 19,20,21 και 22 Σεπτεμβρίου  με την ‘’απογοητευτική’’ δράση του Ποσειδώνα απέναντι σας. 

 ΖΥΓΟΣ 

Στις 9 Οκτωβρίου η Ουράνια Αφροδίτη δικό σας κυβερνήτης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα σας εγγυηθεί έναν υπέροχο μήνα γεμάτο αισιοδοξία και ομορφιά. Η γοητεία σας θα αυξηθεί όπως και τα οικονομικά σας και το κύριο  μέλημα μας θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επενδύσετε τα κέρδη σας και τα οφέλη που θα αποκομίσετε. Προς αυτή την κατεύθυνση συναινούν και οι πλανήτες που διαβαίνουν το Σκορπιό ανεβάζοντας  την αυτοπεποίθηση σας  και ενισχύουν την προς τα έξω εικόνα σας. Τα έντονα πάθη σας  θα κυριαρχήσουν καθώς ο ερωτισμός σας θα περισσεύει.  Σαγήνη, γοητεία, αυξημένη σεξουαλική διάθεση και ανάγκη για πραγματική συντροφικότητα θα είναι η συνταγή της προσωπικής σας ευτυχίας για το Νοέμβριο.

 Προσεκτικοί οι  γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες,19,20,21 και 22 Νοεμβρίου με τον Πλούτωνα να φέρνει αναστάτωση στο οικογενειακό σας κυρίως περιβάλλον.  

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Πλούτωνας, δικός σας κυβερνήτης στην επιστροφή του στο ζώδιο του Αιγόκερω  θα ενισχύσει τις ιδέες σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας διευκολύνουν. Η πλειάδα των πλανητών στο δικό σας ζώδιο μαζί με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Άρη σας ενεργοποιεί και σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε τους δικούς σας όρους σε προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθούν και θα νιώθετε ικανοί να δώσετε τις μεγάλες σας μάχες. 

Εντάσεις και απομακρύνσεις από σημαντικές σχέσεις ενδέχεται να βιώσουν οι γεννημένοι 26,27, 28,29 και 30 Οκτωβρίου καθώς η τελευταία Έκλειψη του χρόνου θα σας επηρεάσει σε επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Προσεκτικοί οι Σκορπιοί αρχής τρίτου δεκαημέρου με την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού απέναντι σας.  

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Δίας, ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου σας υπενθυμίζει παλιά θέματα υγείας που απαιτούν φροντίδα. Σας υπενθυμίζει όμως και την κοπιαστική καθημερινότητα σας και τους φρενήρεις ρυθμούς που ακολουθείτε προκειμένου να αντεπεξέλθετε. Οικονομία σωματικών δυνάμεων και σύνεση θα είναι οι σοφές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Λάβετε σοβαρά υπόψιν και το παρασκήνιο που θα δημιουργηθεί μέσα στον Νοέμβριο, καθώς μπορεί να βρεθείτε σε αμηχανία και να αναγκαστείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας έναντι αυτών που θα σας αμφισβητήσουν. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι γεννημένοι το Νοέμβριο με τα συντονισμένα τετράγωνα Άρη /Κρόνου να σας ασκούν την αφόρητη πίεση τους μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο ‘’παππούς’’ Κρόνος στις 5 Νοεμβρίου θα επιστρέψει στην ορθή του φορά στη μηδενική μοίρα των Ιχθύων. Θα επαναφέρει την ‘’κινητικότητα’’ των ιδεών σας και θα ισορροπήσει τις σχέσεις σας μέσα στο στενό οικογενειακό σας κύκλο. Ο φιλικός σας κύκλος θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον καθώς ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με άτομα πιο γοητευτικά και μυστηριώδη από ότι συνήθως. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα αποκτήσουν συγκεκριμένη ταυτότητα και η ανάγκη σας για εξωστρέφεια θα γίνει εντονότερη.

 Ιδιαιτέρως ευνοημένοι οι γεννημένοι 12,13,14 και 15 Ιανουαρίου από τα τυχερά τρίγωνα του Δία και  σταθερά προσεκτικοί οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες, 18, 19 και 20 Ιανουαρίου καθώς ο Πλούτωνας σας δοκιμάζει σε θέματα υγείας, σχέσεων και καριέρας.   

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο αντάρτης Ουρανός από την ανάδρομη θέση του στον Ταύρο θα συνεχίσει να ανακατεύει τα επαγγελματικά σας και το Νοέμβριο. Οι εξελίξεις που περιμένατε φαίνονται να αργούν και η βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα που προστάτευαν τις επιλογές σας  φαίνονται να ατονούν. Δε θα μπείτε στη διαδικασία να ζητήσετε τώρα το λόγο ούτε στα επαγγελματικά μα ούτε και στα προσωπικά σας θέματα γιατί το πιθανότερο θα είναι να υπάρξουν αντιδράσεις που δεν επιθυμείτε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από 25 Νοεμβρίου και έπειτα με τον Άρη να περνά στον Τοξότη και να διευκολύνει την επαγγελματική σας επικοινωνία. 

Προσεκτικοί οι γεννημένοι 25,26,27,28 και 29 Ιανουαρίου καθώς η τελευταία Έκλειψη του 2023 θα συνεχίσει να σας επηρεάζει στα επαγγελματικά σας θέματα και να βάλλει τη δημόσια εικόνα σας μέχρι το τέλος του μήνα.  

 ΙΧΘΥΕΣ 

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο καλλιτεχνικός και ευαίσθητος Ποσειδώνας από τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας προσπαθεί να σας παρασύρει στο όνειρο. Τα Ψαράκια του Φεβρουαρίου δεν θα πέσετε εύκολα στη συναισθηματική του  παγίδα καθώς η πίεση του Κρόνου σας κάνει να εκλογικεύετε τις καταστάσεις. Οι ορίζοντες σας ανοίγουν και οι αποφάσεις σας πάνω σε θέματα εκπαίδευσης και διεκδίκησης γνώσης θα στεφθούν με επιτυχία καθώς έχετε τη βοήθεια της πολυαστρίας από το ζώδιο του Σκορπιού. Οι σκέψεις για ταξίδια και μετακινήσεις έχουν πληθύνει και η ανάγκη σας για εναλλαγή εικόνων είναι έντονη. Τυχεροί του διαστήματος και έτοιμοι για ταξίδια οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.  

Σταθερά προσεκτικοί από 25 Νοεμβρίου και μετά οι γεννημένοι 19,20,21 και 22 Φεβρουαρίου καθώς η είσοδος του Άρη στον Τοξότη και η συνάντηση του σε κοφτερή όψη με τον Κρόνο θα σας κάνει ευαίσθητους σε θέματα υγείας και επιρρεπείς σε ατυχήματα.  

ΠΗΓΗ:Βάσω Μαυράκη,Hello.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο