ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ “ΔΡΑΚΟΥ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ”-ΤΟ 7ο ΘΥΜΑ ΤΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Η 7η κατά σειρά καταγγελία,επίθεσης του “Δράκου των Εξαρχείων”,αποκαλύφθηκε στα σημερινά δεδομένα τα οποία εξετάζονται από τις Αρχές.

Μάλιστα πρόκειται για μια 31χρονη,η οποία κατέθεσε χθες στις Αρχές,φέρνοντας στην μνήμη της την ημέρα που της επιτέθηκε ο δράστης,προκειμένου να την βιάσει.Μίλησε συγκεκριμένα για την 16η Νοέμβρη,όπου την παρακολουθούσε και άρχισε να της επιτίθεται.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:45,επί της Βουλγαροκτόνου με Φραντζή και συνεχίστηκε στην Καλλιδρομίου.

Ο 23χρονος-προερχόμενος από την Συρία-ωστόσο “Δράκος των Εξαρχείων”,αποκάλυψε στις Αρχές ότι υπήρχε άνεση από μέρους του,στο να επιτίθεται τα υποψήφια θύματά του-προκειμένου να τα βιάσει-από την στιγμή που οι Αρχές δεν έκαναν τίποτε απολύτως ώστε να τον σταματήσουν.

«Ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς (σ.σ. τους αστυνομικούς) και από τους δικαστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δράστης.

Σημειώνεται ότι ο θύτης πρόκειται να απολογηθεί-μεθαύριο-την Παρασκευή,στις 11 το πρωί στην 22η Ανακρίτρια.Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργημάτων βιασμού τετελεσμένου και σε απόπειρα, σε βάρος ανήλικου και μη, κατά συρροή, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο