Υπόθεση Γεωργιας Μπικα:Κατηγορουμενη σε υπόθεση αρπαγης

Ρεπορταζ

Φωτεινή Δόξα

Στις 20 του Δεκέμβρη πήρε προθεσμία,προκειμένου να απολογηθεί η Γεωργία Μπίκα,για την υπόθεση αρπαγης κ εξύβρισης κατά του ανθρώπου που υπήρξε κατηγορούμενος μέχρι πρότινος για την υπόθεση του βιασμού της.

Η 26χρονη κατήγγειλε τότε ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της πόλης μας,σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε ένα χρόνο πριν,από τον διοργανωτή του τότε παρτι.Ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε από την υπόθεση με βούλευμα,του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Εκείνη την περίοδο που διεξαγόταν η ποινική έρευνα,η 26χρονη μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα- και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της- κατηγορήθηκαν για αρπαγή και ξυλοδαρμό, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο φερόμενος διοργανωτής του εν λόγω πάρτι.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους εμπλεκόμενους:εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος της 26χρονης Δημήτρης Ραπτόπουλος, ανέφερε ότι:“Βρέθηκε σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα. Και να ήθελε να συνεργήσει στην αρπαγή δεν θα μπορούσε να συνδράμει. Πεποίθησή της είναι δεν θα φτάσει καν η υπόθεση στο ακρωτήριο“.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο