Οι Αγρότες της Ελλάδας στους Δρόμους-Ποιοι κόμβοι θα κλείσουν?

Ρεπορτάζ

Φωτεινή Δόξα

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της χώρας,αποκλείοντας κεντρικούς δρόμους,με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Συγκεκριμένα οι αγρότες της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα της Επανομής και της Θέρμης, πρόκειται να κινηθούν και να αποκλείσουν τον κόμβο αεροδρομίου “Μακεδονία”,έχοντας στην φαρέτρα τους περίπου στα 40 τρακτέρ.

Στόχος τους η όχι επιβάρυνση της οδικής κυκλοφορίας,αλλά η επίλυση των ζητημάτων τους,που έχει θέσει η κυβέρνηση.

«Στόχος μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες, αλλά να διατρανώσουμε τα προβλήματά μας με πρώτο το κόστος παραγωγής που χρόνια τώρα αυξάνει και λύσεις δεν δίνονται»,δηλώνει ένας αγρότης,σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιούν αγρότες και κτηνοτρόφοι,έξω από το δημαρχείο της Χαλκιδονας.Το ίδιο αντιδρούν αγρότες της Νάουσας και των Σερρών,ενώ από την Ημαθία πρόκειται να αποκλείσουν τον κόμβο της Κουλούρας την προσεχή Δευτέρα.

Αγρότες από το χωριό Λαγκαδά,το Ζαγκλιβέρι βρίσκονται εν δράση.Ξεκινουν με προορισμό το Δερβένι και τον κόμβο του Αυχένα.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας αποκλείουν τον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας.

Οι αγρότες της Νίκαιας στήνονται-την Κυριακή στις 12το μεσημέρι -στην κεντρική πλατεία της Λάρισας,ενισχύοντας μετέπειτα τον κόμβο του Πλατυκάμπου, παράλληλα με τους αγρότες των περιοχών του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Φαλάνης.

Επιπλέον 150τρακτερ εντός του Μακροχωρίου της Λάρισας, κατευθύνονται προς την Βέροιας.

Στα Γιαννιτσά θα σημειωθεί πορεία εντός πόλεως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο