ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΝΤΟΝ:Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ-ΔΕΙΤΕ TO VIDEO!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη-μέσω ανα΄ρτησης video σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης- προέβη λίγες μέρες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέϊτ Μίντλεντον,αφήνοντας άναυδους όσους την παρακολούθησαν.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να βγει-έπειτα από μήνες απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας-και να εξηγήσει σε όλους την κατάσταση της υγείας της,καθώς τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν διάφορα video με σωσίες της,λεγόντουσαν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας γύρω από την υγεία της και αυτό γι’ αυτήν ήταν ακόμη πιο εκνευριστικό μαζί με όλα όσα περνούσε.

Πρόκειται για ένα video το οποίο γυρίστηκε στο Ουίνδσορ την Τετάρτη, σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον.Η Κέιτ Μίντλετον είχε να εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα, πριν κυκλοφορήσουν βίντεο που την έδειχναν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, να περπατά σε ένα παντοπωλείο κοντά στο Γουίνσδορ.Η Κέϊτ ωστόσο στο εν λόγω video της παραδέχτηκε ότι της αρέσει να πειράζει της φωτογραφίες της,αναφερόμενη στην φωτογραφία η οποία δημοσιεύτηκε μαζί με τα παιδιά της.

Η ίδια όπως αποκάλυψε πάσχει από καρκίνο και ότι υπόκειται στα πρώτα στάδια της «προληπτικής χημειοθεραπείας».

«Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε εξαιρετικά, για την οποία είμαι ευγνώμων»,ανέφερε στο video της,για να προσθέσει μετ’ έπειτα πως «Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική.Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία, και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας» συνέχισε χαρακτηριστικά η Κέϊτ.

Παράλληλα όπως αποκάλυψε η ίδια ο σύζυγ΄ός της Ουίλιαμ αποτέλεσε μια «Μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού.Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ. Έτσι, ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αντιμετωπίσουμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά, με σκοπό το καλό της οικογένειάς μας».

Στο μήνυμά της η Κέιτ έκανε έκκληση για «χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα» κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ,λέγοντας πως «Τα πάω καλά,γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, επικεντρώνοντας την προσοχή μου σε δραστηριότητες που βοηθούν την ανάρρωσή μου».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ:

Στις 14 Ιανουαρίου η Κέϊτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.Τότε η πάθησή της θεωρήθηκε ότι δεν ήταν καρκινική.Λίγες όμως εβδομάδες τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά.Η αρχική ανακοίνωση του παλατιού προσέθετε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρέμενε μακριά από τα καθήκοντά της μέχρι τον Απρίλιο, για να αναρρώσει.

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς της και περισσότερο δε για τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ,ήταν ότι -πέρα από το τεράστιο σοκ που υπέστη- το εν λόγω ζήτημα θα πρέπει να το χειριστούν ιδιωτικά για το καλ΄΄ο της οικογένειάς τους,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πάρει τον χρόνο της ώστε να συμβιβαστεί με την διάγνωσή της,καθώς και να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν η αποκάλυψή της αρχικά στην οικογένειά της και έπειτα στον κόσμο που ενδιαφέρεται γι’ αυτήν.

Όλο αυτό όμως ήταν ένα δεύτερο σοκ για τη βασιλική οικογένεια, καθώς τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Δεν έγινε γνωστός ο τύπος του καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο βασιλιάς, που διαγνώστηκε μετά από επέμβαση για διογκωμένο προστάτη.

Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

Οι βρετανικές εφημερίδες παρουσίασαν σε περίοπτη θέση τα λόγια της πριγκίπισσας Κάθριν στα πρωτοσέλιδά τους, με μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού. Η Sun έγραψε: «Κέιτ, δεν είσαι μόνη σου», ενώ η αρθρογράφος της «The Standard», Ρέιτσελ Τζόνσον, αδελφή του πρώην πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έγραψε: «Η αξιοπρεπής Κέιτ έχει τη συμπάθεια του έθνους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο