ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΈΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑΣ-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ


Σε ποινικές και αστικές-νομικές ενέργειες πρόκειται να προβεί η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη(σύζυγος του Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη), κατά της Έλενας Ακρίτα, στο πλαίσιο της συκοφαντικής ανάρτησής της, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.
Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ:
“Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική”, ανέφερε χθες στην επίμαχη ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.
“Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. “Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα”, καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο