5 tips που πρέπει να θυμάσαι για το πρώτο ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα. Και η πρώτη φορά που βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει πολύ είναι σημαντική. Σίγουρα θα είσαι αρκετά αγχωμένη και διάφορες ανησυχίες θα περνούν από το μυαλό σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμη και να απολαύσεις κιόλας το ραντεβού σου.

Διάβασε μερικά tips τα οποία ίσως σε βοηθήσουν στο πρώτο σας ραντεβού.

  1. Μην καθυστερήσεις

Καταλαβαίνουμε ότι θέλεις να τον εντυπωσιάσεις. Οπότε θα χρειαστείς και αρκετή ώρα για να ετοιμαστείς. Αλλά δεν είναι ευγενικό να καθυστερήσεις και πόσο μάλλον να καθυστερήσεις πολύ. Θα κάνεις πολύ καλύτερη πρώτη εντύπωση αν είσαι στην ώρα σου. Συνεπώς, ξεκίνα τις ετοιμασίες από νωρίς.

  • Ντύσου φοβερά

Αυτό είναι πιο εύκολο να το λέμε από το να το κάνεις. Αλλά δεν έχεις επιλογές. Πρέπει να ντυθείς φοβερά για το πρώτο σας ραντεβού , γιατί το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι άλλοι είναι, σε κάθε περίπτωση, η εξωτερική μας εμφάνιση. Και τα ρούχα μας λένε πολλά για εμάς. Τα γυναικεία φορέματα https://cloud9byl.gr/gynaikeia-foremata/ είναι πάντα καλή επιλογή για ραντεβού, όπως και τα γυναικεία παντελόνια τα οποία μπορούν να καταστήσουν ένα look πιο επίσημο από αυτό που μπορεί να είναι. Τα γυναικεία παντελόνια μπορούν να συνδυαστούν και με πιο επίσημα πουκάμισα και χειροποίητα γυναικεία παπούτσια https://cloud9byl.gr/xeiropoiita-papoutsia/, αλλά και με t-shirts, όπως και τα τζιν, κάτι που τα καθιστά «ασφαλείς» επιλογές για διάφορα είδη ραντεβού.

  • Πρόσεξε να μην γίνει το ραντεβού συνέντευξη

Προφανώς θα έχεις πολλές ερωτήσεις για τον συνοδό σου και εκείνος για εσένα. Αλλά είναι σημαντικό να μην αφήσεις το ραντεβού να μετατραπεί σε συνέντευξη. Είναι καλύτερο να κάνεις ερωτήσεις οι οποίες θα τον ωθήσουν να δώσει μεγάλες απαντήσεις και που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη μιας συζήτησης. Οι κλειστές ερωτήσεις τις οποίες μπορεί να απαντήσει με ένα «ναι» ή ένα «όχι» δεν είναι καλή ιδέα.

  • Πρότεινε να πληρώσεις το μερίδιο του λογαριασμού που σου αναλογεί

Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο να έχεις την απαίτηση ή να θεωρήσεις αυτόματα ότι ο συνοδός σου θα πληρώσει όλον το λογαριασμό. Ακόμη και αν το κάνει τελικά, είναι καλύτερο να έχεις προσφερθεί να πληρώσεις το δικό σου μερίδιο. Μπορείς, επίσης, να προτείνεις να κεράσεις εσύ την επόμενη φορά.

  • Μην πιείς πολύ

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις σοβαρή και να έχεις πάντα τον έλεγχο σε όσα λες και όσα κάνεις. Καταλαβαίνουμε ότι λίγο παραπάνω ποτό μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, αλλά τα πρώτο ραντεβού με κάποιον που δεν γνωρίζεις δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μεθύσεις.

Να θυμάσαι πως πρέπει να το απολαύσεις. Ακόμη και αν δεν πάνε όλα τέλεια ή όπως τα περίμενες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο