ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ: ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ….”ΧΩΡΙΣΜΟ” ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού της η κόρη του Λευτέρη Πανταζή Κόνι Μεταξά,όταν την ήθελαν να μην φορά την βέρα της,αλλά και να μη αναρτά τον σύζυγό της στα social media,αφού μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” .

Η ίδια μάλιστα στην συνέντευξή της ανέφερε τα εξής:

«Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο στα social media. Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν και εγώ πιστεύω στο μάτι».

Όσον αφορά τα επιθετικά σχόλια που γίνονται σε αυτήν και για το αν της αρέσει περισσότερο η Αμερική το κράτος στο ΄οποίο σπούδασε από ότι η Ελλάδα,απάντησε τα παρακάτω:

«Δεν θεωρώ ότι με έχουν αποδεχθεί ακόμα. Πλέον στην ηλικία που είμαι, στα 22 μου μόλις χρόνια, δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική γιατί μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα έτσι όπως την έχω διαμορφώσει αυτή τη στιγμή. Στην Αμερική όμως η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την διαφορετικότητα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει και εκεί κακία αλλά όχι στις πολιτείες που θα ζούσα και ζούσα εγώ».

«Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος. Πολύ εύκολος στόχος, σκέψου το. Είμαι μια κοπέλα αρχικά, είμαι κορίτσι. Δεύτερον είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛΕΠΑ είναι πιο τσαχπίνης όπως επίσης είναι και η μαμά μου. Ήμουν έξω, λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ και πολλές φορές, όταν βλέπουν ανθρώπους που τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τον περισσότερο κόσμο τον ενοχλεί».

Τέλος μίλησε για τους τοξικούς ανθρώπους στις μέρες μας και για την αποδοχή η μη αυτών:

«Νομίζω ότι η βάση είναι να έχει ένας άνθρωπος αυτοπεποίθηση με την προσωπικότητα και τον εαυτό του, επειδή οι περισσότεροι φοβούνται να είναι ο πραγματικός εαυτός τους λόγω του τι θα πουν οι γύρω. Εγώ αυτό δεν το είχα ποτέ οπότε λίγο αυτό νομίζω πως κάνει τον άλλον να δυσκολεύεται. Σου λέει, «αυτή είναι ψωνάρα και μπορεί αν είναι ο εαυτός της;».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο