Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ενάμιση μήνας σχεδόν, πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, προλαβαίνουμε να τιμήσουμε την τάση του έτους που διανύουμε και να ντυθούμε όσο πιο κομψά γίνεται.Λεοπάρ συνολάκια(τα γνωστά animal print), που “ξυπνούν” την θηλυκότητα κάθε γυναίκας, το cowgirl στυλ έχοντας ως αξεσουάρ τα μεγάλα καπέλα, μας “ταξιδεύουν” στην άγρια δύση και αναδεικνύουν την εκκεντρικότητα, κάθε κοπέλας που τα φοράει.

Σουέτ-δερμάτινα μπουφάν με κρόσια, η τάση που -έφερε τα πάνω-κάτω στο στυλ της κάθε μιας από εμάς-, μας κάνει να μην θέλουμε να την αποχωριστούμε.

Το boho style, η εμπνευσμένη τάση από το western, με “αξεσουάρ” της ψηλές μπότες και τα μεγάλα καπέλα, αλλά και τα μπουστάκια κάτω από  τα μπλουζάκια με διαφάνειες (τα γνωστά bralette), τονίζουν την sexy πλευρά κάθε γυναίκας και φοριούνται για να αναδείξουν το σωματότυπο κάθε κοπέλας.

Επίσης τιμούμε, τα αγαπημένα μας τζιν,(είτε κεντημένα σε minimal σχέδιασμούς, είτε ακόμη και με πέρλες), τα ρούχα που αναδεικνύουν την pop art τάση της εποχής, οπού γίνεται ένας άριστος συνδυασμός μόδας και τέχνης, σε έντονα χρώματα και σχέδια, αλλά και πανωφόρια με οικολογική γούνα.

Για αξεσουάρ, οι πρωτότυπες τσάντες με κρόσια, αλλά και κλασικές, μοντέρνες και ασύμμετρες, σε έντονους χρωματισμούς, πολύχρωμες και μονόχρωμες, έρχονται να ολοκληρώσουν το ντύσιμο μιας μοντέρνας και κομψής γυναίκας, που θέλει να ντύνεται πρωτότυπα και να είναι αρεστή σε όλους.

“Το κερασάκι στην τούρτα”…. τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα ψηλά μποτίνια, κάνουν την κάθε γυναίκα να λάμπει, αναδεικνύοντας το σέξαπίλ της, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας τα φορέσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο