ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ 11, ΈΩΣ ΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, τα οποία και θα πρέπει να επιλύσετε. Αν και διανύετε μια περίοδο που θα μπορούσαν να ευνοηθούν οι συμφωνίες, θα πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα διότι στις 14/11 ,το τετράγωνο (δυσαρμονικής όψης) Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί απατηλές καταστάσεις. Ωστόσο η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σας Τοξότη, σας φέρνει αντιμέτωπους με νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Ασχολείστε με οικογενειακά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, αυτή την εβδομάδα θα προσέξετε λίγο παραπάνω τις σχέσεις και τις συνεργασίες, καθώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας και περισσότερο δε, οι γεννημένοι του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου, με αρχές του τρίτου(γύρω στις 12Μαίου). Προσοχή σε απατηλές καταστάσεις. Σας απασχολούν έντονα, οικονομικά θέματα. Αυτό το διάστημα, ασχοληθείτε με συγγενικά πρόσωπα σας, που σας έχουν ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει κάποιες δυσανασχετήσεις, ωστόσο αργά ή γρήγορα οι καταστάσεις , σταθεροποιούνται και σας οδηγούν σε επιτυχία. Την Πέμπτη 14/11, λόγω της δυσαρμονικής όψης της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπερδεύει τα οικονομικο-συναισθηματικά σας θέματα. Ασχολείστε με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνετε καμία απολύτως νύξη, για τα οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η Πανσέληνος της εβδομάδας, σας κάνει να έχετε σοβαρά διλήμματα, ενώ είναι μια περίοδος που ασχολείστε με αγαπημένα πρόσωπα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σας προτρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα υγείας και εργασίας, ώστε να αποφευχθούν κάποια λάθη που δεν περιμένετε να γίνουν. Αποφύγετε διαπληκτισμούς (εντός οικογενειακού περιβάλλοντος και όχι μόνο), καθώς και την “πρόκληση” μικροατυχημάτων, “συμπεριφορές” για τις οποίες ευθύνονται, ο Άρης από τον Ζυγό.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου (επίσης σταθερό ζώδιο), σας δημιουργεί έντονο στρες, ωστόσο μέσα από την επιμονή σας, καταφέρνετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φτάνει να μην είναι και τόσο ανακοινώσιμα στους γύρω σας, -οι οποιασδήποτε υποθέσεις σας-, εάν δεν είναι και τόσο απαραίτητο αυτό. Λόγω της δυσαρμονικής όψης την Πέμπτη 14/11, αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικές και συναισθηματικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο(επίσης γήινο), αν και θα χρειαστεί να επιδείξετε λίγη προσοχή, δεν σας επηρεάζει καθόλου αρνητικά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σας δημιουργεί κάποιες απατηλές καταστάσεις, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρετε να τις αποφύγετε. Αυτή την περίοδο αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση δημιουργηθεί. Νέες καταστάσεις σας οδηγούνε σε επιτυχία. Η κοινωνικο-επαγγελματική σας ζωή, παίρνει την πιο θετική της μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η σωστή διαχείριση των θεμάτων, αλλά και το “ζύγισμα” αν θέλετε καταστάσεων, σας βοηθά να αποφύγετε δυσκολίες που δημιουργεί η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου. Προετοιμάζονται νέες καταστάσεις στην ζωή σας, η κοινωνικότητά σας αυτή την περίοδο, βρίσκετε στα ύψη, ωστόσο οι ημέρες απαιτούν την προσοχή σας, σε απατηλές καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν (δυσαρμονική όψη στις 14/11). Προσοχή σε μικροατυχήματα και αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δημιουργούν ένα κλίμα έντασης, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας, δυναμιτίζει με το παραμικρό τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στις 12/11 από το ζώδιο του Ταύρου που βρίσκεται απέναντί σας (επίσης σταθερό), σας κάνει να δυσανασχετείτε με τους γύρους σας, ωστόσο μέσα από ένα κατάλληλο κλίμα συζητήσεων, ανοίγονται νέοι δρόμοι, προωθούνται οικονομικά θέματα και οριστικοποιούνται συμφωνίες. Προσοχή την Πέμπτη 14/11, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δημιουργεί θολές καταστάσεις, ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα. Ίσως κάποιο σχέδιο αναβληθεί, για να προωθηθεί αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η δυσαρέσκειά σας λόγω των θεμάτων που σας έχουν παρουσιαστεί είναι ολοφάνερη, ωστόσο μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε(μη ανακοινώσιμες επαφές)θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις 14/11, καθώς τα οικονομικά και συναισθηματικά σας ζητήματα βάλλονται, αφού δημιουργούνται θολές καταστάσεις, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγετε να πέσετε σ’ αυτή την παγίδα. Ο/η σύντροφός σας, σας έχει ανάγκη, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η Πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο( γήινο ζώδιο), μόνο αρνητική δεν είναι, αφού σας προτρέπει να ασχοληθείτε με νέους άξονες στην ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας κάνει να ξανασκέφτεστε κάποιες παλιές καταστάσεις και να αναθεωρείτε πολλά. Προσοχή στις 14/11, στις απατηλές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα, ασχοληθείτε περισσότερο με τον/την σύντροφό σας και δώστε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η Πανσέληνος στον ζώδιο του Ταύρου(επίσης σταθερό ), σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας, σε οικογενειακές υποθέσεις. Κάνετε πολλές επαφές και συζητάτε πολλά θέματα, ωστόσο γύρω στις 14/11 (τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα), αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικά θέματα, με φιλικά σας πρόσωπα. Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας συμπαραστέκονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθά να επιλύσετε οικονομικά θέματα που έρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Διανύετε μια περίοδο, που καταστρώνετε νέα σχέδια στην ζωή σας και αυτά-“ως δια μαγείας”- βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Μην τους παραμελείτε. Γύρω στις 14/11 προσέξτε απατηλές καταστάσεις και μην αφήνετε τον εαυτό σας, να υποκύψει σε καταστάσεις που δημιουργούν, ένα κλίμα έντασης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο