ΔΕΚΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ… ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

1. Τρώμε υγιεινά, αποφεύγοντας τα «κακά» λιπαρά( ζωικά λίπη + τηγανιτά), τα κασέρια, το βούτυρο, τα γλυκά( μεγάλες ποσότητες ), τα αβγά, κλπ.

2. Προτιμούμε να επιλέγουμε φρέσκα ψάρια , να τρώμε άπαχα κρεατικά(πουλερικά, χωρίς πέτσα), κόκκινο κρέας και όσπρια. Επιλέγουμε την κατανάλωση δημητριακών, καθώς και τα άπαχα γαλακτοκομικά προϊόντα.

3.Καταναλώνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας, σαλάτες και λαχανικά.

4.Πίνουμε άφθονους χυμούς(πλούσια πηγή βιταμινών).

5.Πίνουμε καθημερινά Πράσινο Τσάι, για την καλύτερη ρύθμιση του μεταβολισμού μας, αλλά και την ταχύτερη αποβολή των τοξινών

6.Καταναλώνουμε μέχρι και 2 λίτρα νερό καθημερινά.

7.Περπατάμε τουλάχιστον 30 λεπτά της ώρας την ημέρα. Περπατάμε συνήθως μετά την κατανάλωση του κυρίου γεύματος, έως ότου να γίνεται καλύτερη καύση των θερμίδων από τον οργανισμό μας. Αποφεύγουμε έτσι την συσσώρευση λίπους, σε ανεπιθύμητα σημεία του σώματός μας.

8.Κάνουμε μικρά-συχνά γεύματα, κατά την διάρκεια της ημέρας. Αποφεύγουμε να τρώμε π.χ. 2 φορές την ημέρα και σε μεγάλες ποσότητες.

9.Κοιμόμαστε τις ώρες που απαιτούνται, ώστε ο οργανισμός μας να μπορεί να ηρεμεί και να ξεκουράζεται.

10.Αποφεύγουμε το στρες(όσο είναι το δυνατόν εφικτό), προκειμένου να γνωρίζουμε τι τρώμε και να μη οδηγούμαστε- λόγω του άγχους μας-, στην κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων φαγητού, παντός είδους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο