ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΩΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, διανύετε μια περίοδο που καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας, όσο αναφορά την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Οι κόποι σας ευτυχώς δικαιώνονται, αλλά με κάποια επιφύλαξη. Υπάρχουν και απρόοπτα γεγονότα, ωστόσο η διαίσθησή σας είναι με το μέρος σας και θα καταφέρετε να ελιχθείτε. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, δημιουργεί προβληματισμούς, ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Προς το τέλος της εβδομάδας, θέματα που μέχρι τώρα είχαν καθυστερήσει, τώρα επιλύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, ασχολείστε κυρίως με τα προσωπικά σας θέματα, και σε αυτά προκύπτουν μάλιστα και σημαντικές πληροφορίες. Αξιοποιήστε τες. Αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικές επαφές και συναντήσεις. Σε κάθε καινούργιο σας εγχείρημα, θα έχετε και την στήριξη των δικών σας. Η Σεληνιακή ωστόσο έκλειψη, αλλά και η ταυτόχρονη Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, ανατρέπει τα σχέδιά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προκύπτουν κάποια εμπόδια, τα οποία θα χρειαστεί να τα υπερπηδήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτό το διάστημα έχετε την τύχη με το  μέρος σας, κυρίως σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας θέματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σ’ ένα ζώδιο φιλικό για εσάς(επίσης του αέρα), σας ανεβάζει την γοητεία σας, κατακόρυφα. Οι εντάσεις είναι πρώτον πυλών, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορείτε να τους αποφύγετε.  Αφοσιωθείτε στα προσωπικά σας θέματα και δώστε την προσοχή σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο-Αιγόκερω, σας υπενθυμίζει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.  Διευθετήστε τες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, αυτή την περίοδο επιτυγχάνετε σημαντικές συναντήσεις. Σε όλα αυτά θα έχετε και την αμέριστη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, κυρίως όσο αναφορά την επίτευξη σημαντικών στόχων σας. Ο Ποσειδώνας απ’ την άλλη, σας δίνει επιπλέον διαίσθηση, τόσο σε θέματα σχέσεων, όσο και ζητήματα των συνεργασιών. Η έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, απαιτεί την προσοχή σας. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να διαρραγούν. Διαχειριστείτε τες κατάλληλα και προσπαθήστε να τις διαφυλάξετε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, στις αρχές της εβδομάδας, ευνοείστε σε κοινωνικο-επαγγελματικά ζητήματα. Νέες καταστάσεις έρχονται στην ζωή σας. Επωφεληθείτε. Το ευνοϊκό όμως εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σας γεμίζει έμπνευση και διορατικότητα. Σας απασχολούν ταυτόχρονα πολλά θέματα, όμως σε αυτά έχετε την συμπαράσταση και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων. Προς το τέλος της εβδομάδας, λόγω κυρίως της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα μεταξύ Καρκίνου-Αιγόκερου, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαλότητες που ίσως βλάψουν. Προσέξτε γιατί η επικοινωνία με τους γύρου σας, δυσκολεύει απότομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, διανύετε μια περίοδο που θα χρειαστείτε να οργανώσετε την ζωή σας κατάλληλα και να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Προσοχή γιατί ένα σχέδιό σας, ίσως προσκρούσει σε κάποια εμπόδια. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Αυτή την περίοδο θα έχετε καινούργιες ιδέες, μεγάλη έμπνευση και διορατικότητα. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες, για την επίτευξη των στόχων σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, σας προτρέπει να προσφέρετε την βοήθειά σας, σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, διανύετε μια περίοδο, ίσως όχι και την πιο εύκολη. Θέματα που θα θέλατε να προχωρήσουν, προσκρούουν σε εμπόδια. Γρήγορα όμως με τους κατάλληλους χειρισμούς από μέρους σας, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Σιγά-σιγά επιλύονται και κάποια ζητήματα, που σας είχαν αγχώσει υπερβολικά. Η Σεληνιακή έκλειψη ωστόσο στον άξονα Καρκίνο-Αιγόκερου, σας υπενθυμίζει να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, αυτή την περίοδο ασχολείστε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Τα σχέδιά σας πραγματοποιούνται. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαμάχες που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Έχετε την συμπαράσταση των δικών σας. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Δείξτε τους, το ενδιαφέρον σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε μεγάλη διορατικότητα, ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνος, ανατρέπει τα σχέδιά σας. Φροντίστε να μεριμνήσετε, πριν είναι αργά. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέχετε την επικοινωνία με τους γύρου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτή την περίοδο σας απασχολούν έντονα τα θέματα εργασίας και της υγεία σας. Δώστε την ανάλογη προσοχή σας και επιλύστε οποιαδήποτε προβλήματα που πιθανότατα θα προκύψουν. Θέματα που μέχρι τώρα είχαν καθυστερήσει, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο, με κάθε τρόπο. Πρόσωπα της οικογένειά σας, σας έχουν ανάγκη. Συμπαρασταθείτε τους. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, σας υπενθυμίζει τα οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε τις σπατάλες. Προσοχή στο τέλος τις εβδομάδας. Τα πράγματα δυσκολεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτή την περίοδο ασχολείστε με πρόσωπα της οικογένειά σας. Σας έχουν ανάγκη, συμπαρασταθείτε τους. Μέσα από την έμπνευση που θα έχετε, αλλά και τις νέες σας ιδέες, μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες. Σας απασχολούν κυρίως θέματα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Διευθετήστε τα. Επιλύστε επίσης, ζητήματα της υγεία σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σας, αλλά και η ταυτόχρονη Πανσέληνος, σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς. Προς το τέλος της εβδομάδας, η επικοινωνία δυσκολεύει. Δώστε την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, αυτό το διάστημα σας απασχολούν έντονα τα προσωπικά σας ζητήματα. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Συμπαρασταθείτε σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Έχουν την ανάγκη σας. Σταδιακά έρχεται η επίλυση των θεμάτων αυτών. Είστε γεμάτοι έμπνευση, διορατικότητα και διαίσθηση, κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, στην μετ’ έπειτα πορεία σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη-Πανσέληνος, σας τονίζει να αποφύγετε παντός ρίσκα. Προχωρήστε με μελετημένα βήματα και αρκετά προσεκτικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε λίγο παραπάνω την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, έχετε αυτό το διάστημα την αμέριστη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Διανύετε ένα διάστημα, όπου θα έχετε ξαφνικές επαφές με πρόσωπα που δεν υπολογίζατε. Την περίοδο αυτή μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις, κινηθείτε προσεκτικά. Διανύεται μια εποχή, στην οποία κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Με την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Μην τους αμελείτε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο