ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα υγείας και εργασίας. Τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να είστε προσεκτικοί. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Θα υπάρξουν εκκινήσεις, κάτω από δυσκολίες. Αποφύγετε ωστόσο να αναμειχθείτε σε  καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και διαφωνίες. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο επίσης παρορμητικό, μπορεί να σας δημιουργήσει μπερδέματα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Μην προκαλείτε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε με κάποιο τρόπο. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, αυτή την περίοδο θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που έχουν την ανάγκη σας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Επίσης κάποια άλλα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν είναι αυτά της υγείας και της εργασίας. Δώστε την προσοχή που τους αξίζει. Αν και θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια, κάποιες εκκινήσεις που θα κάνετε μπορούν να προχωρήσουν και να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα. Ο σύντροφός και οι συνεργάτες σας, θα σας επηρεάσουν. Χαλαρώστε τους τόνους και σκεφτείτε λογικά. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, ένα επίσης γήινο ζώδιο, σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες τα οικογενειακά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματά σας. Η υγεία και η εργασία σας, θα σας τραβήξουν κατά κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Ενδιαφερθείτε για αυτούς. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα επιλύσετε ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Οι οικονομικές συναλλαγές με Τρίτους, θα είναι αρκετά μπερδεμένη, εξαιτίας της εισόδου του Άρη στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να κάνετε σωστές κινήσεις από μέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, αυτή την περίοδο θα έχετε επαφές με σημαντικά πρόσωπα. Προσέξτε αρκετά, μην πέσετε σε παγίδες και σας γυρίσει μπούμερανγκ. Τα οικογενειακά σας ζητήματα θα σας προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Δώστε την προσοχή που απαιτείται και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, με τους κατάλληλους χειρισμούς που θα κάνετε. Αν προσπαθήσετε και κινηθείτε σε ήρεμους τόνους, τότε θα μπορέσετε να διορθώσετε πολλά από την συναισθηματική σας ζωή. Η είσοδος ωστόσο του Άρη στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, θα σας δημιουργήσει αρκετές εντάσεις. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Ο σύντροφός σας, θα σας εκφράσει παράπονα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, αυτή την περίοδο τα οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν κάπως έντονα. Προσπαθήστε να δώσετε την λύση που τους αναλογεί. Τα οικογενειακά σας θα απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν με κάποιο τρόπο. Χαμηλώστε τους τόνους και προσπαθήστε να διευθετήσετε τα θέματά σας. Με την είσοδο του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σημειωθούν ευχάριστες συναντήσεις, κυρίως ερωτικού περιεχομένου. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, αυτή την περίοδο τα προσωπικά σας ζητήματα θα τραβήξουν του ενδιαφέρον σας. Χαλαρώστε, δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον που απαιτείται. Τα οικονομικά σας ζητήματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να κάνετε μελετημένες εκκινήσεις.  Προσέξτε γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε παγίδες. Θα υπάρξει συμπαράσταση από πρόσωπα του οικογενειακού σας χώρου. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, ένα επίσης γήινο ζώδιο, θα ξαναβρείτε τον χαμένο σας δυναμισμό και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με πιο αισιόδοξο μάτι.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Προσοχή όμως, μην κάνετε μυστικές κινήσεις, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν πολλά θέματα. Τα προσωπικά-οικογενειακά σας ζητήματα, είναι τα φλέγοντα ζητήματα για εσάς. Μην τα αμελείτε. Δώστε την ανάλογη προσοχή και όλα θα φτιάξουν. Θα χρειαστεί να περιορίσετε τις οικονομικές σπατάλες, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα επίσης παρορμητικό ζώδιο για εσάς, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως την τάση για κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, αυτή την περίοδο σας θα έχετε πολλά διλλήματα και θα σας απασχολούν έντονα οι κοντινοί σας άνθρωποι. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Καλείστε αυτό το διάστημα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Πριν κάνετε οτιδήποτε, σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας. Θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένες και αρκετά μελετημένες. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας γυρίσει μπούμερανγκ.  Τα προσωπικά σας θέματα με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν.  Με την ανάλογη προσοχή, θα βρείτε την επίλυση αυτών. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, γίνεστε ακόμη περισσότερο δυναμικοί. Προσέξτε λίγο παραπάνω την συμπεριφορά σας, με τους γύρου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή και όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους. Κοντινά σας πρόσωπα, έχουν την ανάγκη σας. Μην τους παραμελείτε. Δείξτε το ενδιαφέρον που τους αναλογεί. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή. Κάντε ξεκάθαρες κινήσεις. Μην προσπαθήσετε να μπερδέψετε τις καταστάσεις, γιατί  θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μην προσπαθήσετε να κινηθείτε μυστικά, διότι υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρών αποκαλύψεων, αν δεν κινηθείτε με μελετημένο τρόπο. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο μετά από εσάς, θα πρέπει να περιορίσετε τις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, αυτό το διάστημα ευνοούνται οι εκκινήσεις σε κάθε τομέα, αρκεί να γίνουν με τον σωστότερο-μελετημένο τρόπο που εσείς γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον. Οι αλλαγές είναι πρώτων πυλών. Τολμήστε να κάνετε το κάτι διαφορετικό και μην κάνετε πίσω. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε μοναδικές συναντήσεις, ωστόσο θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες και θα πρέπει με κάθε τρόπο να τις αξιοποιήσετε. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας, σας κάνει αρκετά δυναμικούς, ωστόσο μην προσπαθήσετε να αναμειχθείτε σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν μεγάλη ένταση. Δεν θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή σε μικροατυχήματα και μικρο-κρυολογήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας ζητήματα. Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες. Σκέφτεστε καινούργιες εκκινήσεις, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν με αρκετή προσοχή. Τα επαγγελματικά σας θέματα, είναι αυτά που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Τώρα με τους κατάλληλους χειρισμούς που θα γίνουν από μέρους σας, θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα ζώδιο πριν από εσάς, σας προτρέπει να είστε αρκετά προσεκτική σε θέματα που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε και με κάποιο τρόπο και διστάζατε μέχρι πρότινος. Μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, αυτές τις ημέρες σας απασχολούν έντονα ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον που απαιτείται και θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε. Τα οικονομικά σας, όλο και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες, δεν είναι καιρός για μεγάλα ανοίγματα. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Αξιοποιείστε τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Δώστε την προσοχή σας και επιλύστε τα ζητήματά σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο