ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 2 Μαρτίου, έως και της 8 Μαρτίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συνεχιζόμενη πορεία του ανάδρομου Ερμή να δημιουργεί καθυστερήσεις και πολύ παρασκήνιο. Μην προκαλείτε και σχολιαστείτε άθελά σας. Η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλεί μια «αναταραχή» σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Έχετε την ανάγκη των δικών σας ανθρώπων, οι οποίοι σας συμπαραστέκονται όποτε τους το ζητήσετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, δυσκολεύει λιγάκι τον οικονομικό σας τομέα και κάπως τον συναισθηματικό. Οποιεσδήποτε συζητήσεις υπάρξουν, αλλά και κινήσεις από μέρους σας σε αυτούς τους τομείς, θα χρειαστούν να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή. Κάτι ξαφνικά καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα. Προσοχή όμως, να είναι κάτι σίγουρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, τα δικά σας άτομα είναι στο πλευρό σας και αυτό σας δίνει δύναμη. Το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε με κάθε λεπτομέρεια τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που θα κάνετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας(από της 5/03 και θα παραμείνει έως και της 10/03)σας τονίζει απίστευτα το σέξαπίλ σας. Έλκετε τους πάντες και αυτό είναι το σημαντικό της υπόθεσης. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε διαμάχες, εντός του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο θα είναι περαστικές. Θα υπάρξουν πολλές αναθεωρήσεις θεμάτων. Το απρόβλεπτο καραδοκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός τομέας, θα χρειαστεί την προσοχή σας. Τα συναισθηματικά σας θέματα παίρνουν μια δύσκολη τροπή, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν από μέρους σας, ίσως σώσετε πολλές καταστάσεις. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν με πολύ προσοχή και με μελετημένα βήματα, οι συζητήσεις που θα κάνετε, προκειμένου να μην προσγειωθείτε απότομα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, ευνοεί τον συναισθηματικό-οικονομικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Προσοχή στις απρόβλεπτες συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μην αποφασίσετε να πάρετε οριστικές σας αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αναθεωρήσεις. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα καθώς και τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστούν την προσοχή σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να εστιαστείτε κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Θα πρέπει να προσέξετε τις δοσοληψίες σας με τρίτους. Μπορείτε ωστόσο να βάλετε σε εκκίνηση ένα οικονομικό σχέδιο, με ιδιαίτερα όμως προσεκτικά βήματα. Θα υπάρξει εύνοια σε αυτό τον τομέα. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, βρίσκονται σε καλή φάση. Αξιοποιείστε την.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τους αγαπημένου σας ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό σας. Θα πρέπει ωστόσο να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις συναντήσεις που θα κάνετε, ώστε να μην υπάρξουν παγίδες. Ο Ερμής από τον Υδροχόο(ένα ζώδιο που βρίσκετε απέναντί σας), σας κάνει να αναθεωρείτε πολλές από τις απόψεις που είχατε διατυπώσει προσφάτως. Ο σύντροφος αλλά και οι συνεργάτες σας, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ωστόσο κάθε τι που θα αποφασίζετε θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το απρόβλεπτο μπορεί να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή που θα πρέπει να επιδείξετε, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα οικονομικά και συναισθηματικά σας ζητήματα «βάλλονται», ωστόσο αργότερα θα υπάρξει καλυτέρευση. Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου, μέσα από την ανάδρομη πορεία του, σας κάνει αναθεωρείτε καταστάσεις κυρίως σε θέματα της υγείας, αλλά και αυτά της εργασίας. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου(ένα γήινο και φιλικό ζώδιο προς το δικό σας), θα δώσει νόημα στην συναισθηματική σας ζωή. Θα κάνετε πολλά ταξίδια, ωστόσο κάθε τι μυστικό θα πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο, για να μην διαρρεύσουν πληροφορίες με απρόσμενο τρόπο. Θα γίνουν πολλές ξαφνικές συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά μέσα σε ένα κλίμα ασυνεννοησίας και αυτό λόγω εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή.  Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα δεν ευνοούνται, λόγω της δυσαρμονικής όψης της Αφροδίτης που κάνει με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα δικά σας άτομα. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με  φιλικά σας πρόσωπα. Δεν θα σας οδηγήσουν σε κάτι. Η Αφροδίτη από το ζώδιο πλέον του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια τα οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα. Προσοχή στις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξανασκεφτείτε πολλά από τα θέματα που σας απασχόλησαν. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε τα ζητήματα της υγεία σας, καθώς και τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά κάποιο τρόπο. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον και την προσοχή που χρειάζεται και όλα θα διορθωθούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει την συναισθηματική σας ζωή. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις θα σας ξαφνιάσουν. Θα υπάρξουν κάποιες φιλοδοξίες από μέρους σας, που θα πραγματοποιηθούν κάπως αργότερα. Έτσι τα σχέδιά σας, αναβάλλονται για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα ο σύντροφό σας και οι συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν, ωστόσο μην το κάνετε και μεγάλο θέμα. Προσέξτε τις δοσοληψίες σας με τρίτους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αναμοχλεύει παλιές καταστάσεις. Η Αφροδίτη ωστόσο από τον ζώδιο του Ταύρου, σας φέρνει στην επιφάνεια κυρίως θέματα της εργασίας σας. Κάτι νέο διαφαίνεται στον ορίζοντα, ωστόσο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι απρόβλεπτες καταστάσεις είναι πρώτων πυλών. Την προσοχή σας, στις παραπλανήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σημειωθούν πολλές ανακατατάξεις και σε πολλούς τομείς. Η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου θα σας δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως στις συναναστροφές σας με τους άλλους. Προσέξτε τις σχέσεις σας, αν δεν θελήσετε να τις χαλάσετε για κανέναν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αναμοχλεύει τα οικονομικά σας ζητήματα. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, θα ευνοήσει πολύ την συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που δεν θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο. Στα οικονομικά σας χρειάζονται να γίνουν μελετημένες κινήσεις. Πολλές από τις επιδιώξεις σας, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Προσοχή στο απρόβλεπτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, δώστε την προσοχή σας στους κοντινού σας ανθρώπους. Συμπαρασταθείτε τους. Τα οικονομικά και συναισθηματικά σας ζητήματα θα χρειαστούν την προσοχή σας, καθώς η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου δημιουργεί «ψυχρές» καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας αναμοχλεύει τις παλιές καταστάσεις και τις θέτει προς συζήτηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, τονίζει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Θα σας απασχολήσουν, όλο αυτό το διάστημα. Η υγεία και η εργασία χρειάζονται τόνωση. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω. Ο σύντροφός σας, αλλά και οι συνεργάτες σας, θα εκφράσουν μερικά παραπονάκια. Μην τους αμελείτε. Η διαίσθησή σας θα ευνοήσει τις σχέσεις σας, καθώς και τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτα πρόσωπα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας και ασυνεννοησίας. Μην δώσετε λαβή για σχόλια. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ευνοήσει την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Μην αποφασίσετε να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Η υγεία και η εργασία θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Δώστε την προσοχή σας. Θα υπάρξουν αρκετή διαίσθηση και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο