Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΥ SHOW “JUST THE 2 OF US”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που επιβάλουν οι συνθήκες-λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού-επέστρεψε τελικά χθες στις οθόνες μας,  το φαντασμαγορικό show just the 2 of us”, από το Open Beyond.

Ύστερα από την πολυμερής διακοπή των γυρισμάτων, το μουσικό show-που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών-είναι εδώ. Τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας, για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19 και με την παρουσία ειδικού λοιμωξιολόγου στο πλατό, ο Νίκος Κοκλώνης και η “επώνυμη παρέα του” θα βρίσκεται κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, για  να μας χαρίζει αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Στο πλατό του show, τοποθετήθηκαν ειδικά plexiglass ανάμεσα στους τέσσερεις κριτές(Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου), ώστε να γίνεται σωστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αποφεύχθηκε το green room που υπήρχε εξ’ αρχής, με τα 14 «μουσικά» ζευγάρια να κάθονται στην καθιερωμένη απόσταση μεταξύ τους και στις θέσεις μάλιστα, που μέχρι πρότινος είχαν οριστεί για τους παρευρισκόμενους-κοινό.

Ο δε παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, τηρεί -κατά βάση -την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας από τους διαγωνιζόμενους και όλα βαίνουν καλώς.

Η φιλανθρωπική δράση του  “just the 2 of us”, αυτή την φορά είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις συνθήκες, αφού επικεντρώθηκε απόλυτα για την ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων της χώρας. Ωστόσο παίκτες και η παραγωγή του show,αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό, για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού, για νοσοκομείο αναφοράς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο