ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΌΤΑΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Άγιο είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι χθες το πρωϊ, όταν κατά την διάρκεια του μπάνιου της στην παραλία του Αντιρρίου, που είχε πάει με τους γονείς της, παρασύρθηκε στα ανοιχτά πάνω στο φουσκωτό .

Τόσο οι γονείς, όσο και οι λουόμενοι που βρισκόντουσαν στην παραλία εκείνη την στιγμή, προσπάθησαν να σώσουν το τρίχρονο κοριτσάκι, αλλά οι δυστυχώς οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες, καθώς τα Θαλάσσια ρεύματα ήταν πολύ δυνατά και παρέσυραν την μικρή σε απόσταση 500μέτρων από την ακτή, καθιστώντας αδύνατη την προσέγγισή της.

Τότε ειδοποιήθηκε το λιμενικό σώμα και η αντίδρασή τους ήταν άμεση. Το ειδικό ferry boat, που είχε προορισμό από το Ρίο προς το Αντίρριο, λίγο πριν φτάσει στο λιμάνι, πήρε εντολή από το λιμενικό, προκειμένου να προσεγγίσει την μικρή και να γίνει η άμεση διάσωσή της.

Με ειδικούς χειρισμούς που έγιναν από τους μηχανικούς του πλοίου-ώστε πλησιάζοντας το κοριτσάκι, να μην δημιουργηθεί έντονος κυματισμός και γίνει κάποια ανατροπή του φουσκωτού-, περισυνέλεξαν την μικρή, σώα και αβλαβή.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε γαντζωμένο πάνω στο φουσκωτό αλογατάκι του και έντρομο, καθώς έμεινε αρκετή ώρα να πλέει φοβισμένο στα ανοιχτά, με το κίνδυνο του άμεσου πνιγμού.

Η συγκεκριμένη παραλία, δεν διέθετε ναυαγοσώστη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο