ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-(Από της 2 έως και της 8 Νοεμβρίου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ευχάριστα για εσάς, αφού απέναντι από το ζώδιό σας βρίσκεται η Αφροδίτη, που σημαίνει ότι, το σεξαπίλ σας είναι ενισχυμένο, από κάθε άποψη. Μέσα στην εβδομάδα, ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και έτσι καταστάσεις που είχαν «παγώσει», τώρα σιγά-σιγά παίρνουν ένα τέλος. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο, αυτή την περίοδο. Η δύσκολή όψη ωστόσο μεταξύ Κρόνου και Ερμή,  δυσχεραίνει λιγάκι τις σχέσεις σας, γι’ αυτό προσέξτε λίγο παραπάνω.  Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βρίσκονται κοντά σας. Τα οικονομικά σας όμως, απαιτούν ειδική προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους περισσότερους,  αφού η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σας. Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, προωθούνται πολλές καταστάσεις , που είχαν μέχρι πρότινος καθυστερήσει. Προσοχή, στα ξαφνικά γεγονότα. Αυτές τις ημέρες, νοιώθετε λιγάκι «τσιτωμένοι», με καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν το τελευταίο διάστημα. Χαλαρώστε και κάπου παρακάτω τα πράγματα, θα εξελιχθούν όπως τα περιμένατε. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί κάπως έντονα, ωστόσο εάν σας συμβαίνουν «δύσκολες» καταστάσεις, προσπαθήστε να τις ξεδιαλύνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως μελαγχολικά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, αφού οι προσωπικές σας υποθέσεις τραβούν την προσοχή σας και αυτό σας προσθέτει ένα επιπλέον άγχος, στην καθημερινότητά σας. Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, τα εμπόδια παίρνουν τέλος. Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε την συμπαράστασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια αναπόληση από εσάς, στο πρόσφατο παρελθόν σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, σας βοηθά να ξεκινήσετε πολλές από τις καταστάσεις, που είχαν μείνει στον «πάγο». Οι προσωπικές σας υποθέσεις, θα μπορούσαν να δείξουν σημάδια βελτίωσης, αυτό το διάστημα. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην διαρραγούν σχέσεις. Κάποιες οικονομικές καταστάσεις, θα μπορούσαν να ξεδιαλυθούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας, να είναι εστιασμένο στον οικονομικό τομέα. Προσοχή, γιατί εκεί θα μπορούσαν να προκύψουν απατηλές καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, θα μπορούσαν να βγουν ξαφνικά γεγονότα. Αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία. Οι πληροφορίες που θα λάβετε αυτές τις ημέρες, δεν θα είναι και τόσο ιδανικές. Οι οικογένειά σας, έρχεται στο προσκήνιο. Οι συζητήσεις, αλλά και οι συναντήσεις οι οποίες θα προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας βγουν σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με τις επαγγελματικές υποθέσεις να έρχονται στο προσκήνιο. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Τώρα πολλές καταστάσεις, θα  μπορούσαν να πάρουν μια μορφή εκκίνησης. Ξαφνικές καταστάσεις, θα μπορούσαν να προκύψουν, στον οικονομικό σας τομέα. Αυτές τις ημέρες, η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη, αλλά εσείς κινηθείτε προσγειωμένα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν την προσοχή σας. Οι μυστικές σας συναντήσεις… αποδίδουν!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, για τους περισσότερους, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτό εντάσσεται στα συν της περιόδου. Οι επαφές είναι πολλές αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, που σας δίνονται. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, παίρνει τέλος και εσείς ξεδιαλύνετε τις σχέσεις σας. Τα επαγγελματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι οικογένειά σας, βρίσκεται υπό την προσοχή σας, το τελευταίο διάστημα. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται. Αφήστε ωστόσο τις σοβαρές συζητήσεις, για κάπου παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τον οικονομικό σας, κυρίως τομέα, αλλά πάντοτε με μία δόση προσοχής. Τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, τα πράγματα ίσως βρουν τις λύσεις τους. Κοντινά ταξίδια και σπουδές, θα σας δόσουν έναν αέρα πνοής, στην καθημερινότητά σας. Αφήστε για αργότερα, την λήψη σοβαρών αποφάσεων. Το τελευταίο διάστημα, σας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε τες, στο έπακρον. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα σας απασχολήσει έντονα. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία δόση απατηλή, στον χώρο στον οποίο κινείστε τώρα τελευταία. Προσέξτε τα θέματα. Με την ορθόδρομη όμως πορεία του Ερμή, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν… Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Αυτές τις ημέρες, αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ζητήσουν την στήριξή σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Τώρα είναι η ώρα, για νέα σχέδια και προοπτικές. Ζυγίστε τις καταστάσεις. Προς το τέλος τις εβδομάδας, δεν βάζετε “γλώσσα μέσα”. Προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας εστιάζετε σε ζητήματα υγείας και εργασίας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Προσοχή, διότι ελλοχεύει και ο κίνδυνος εξαπάτησης. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, προωθεί πολλά ζητήματα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Αυτές τις ημέρες, θα χρειαστεί να προσέξετε, τις συζητήσεις που κάνετε με τους γύρω σας, αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Οι οικονομικο-συναισθηματικές  σας καταστάσεις, παίρνουν καινούργιους δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση ερωτικής εύνοιας. Εκμεταλλευτείτε τα γεγονότα. Οι ημέρες ωστόσο, θα μπορούσαν να κρύβουν και απατηλές καταστάσεις, γι’ αυτό έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, βοηθά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Το επαγγελματικό σας κομμάτι, σας απασχολεί έντονα τελευταία. Προσοχή, στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η οικογένειά σας, αυτές τις ημέρες έχει την ανάγκη σας. Δείξτε την προσοχή σας. Επίσης και η υγεία σας, θα χρειαστεί τόνωση. Η επικοινωνία σας, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας, ευνοείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την σκέψη σας να βρίσκεται στον οικονομικό σας τομέα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, ευνοεί τις συναλλαγές σας και σας κάνει να προχωρήσετε καταστάσεις, που σχετίζονταν με το πρόσφατο παρελθόν σας. Η οικογένειά σας, θα σας απασχολήσει έντονα. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε, σε αγαπημένα σας κυρίως πρόσωπα, αλλά και πρόσωπα που σας συμπαθούν. Υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, αφού οι εντάσεις, βρίσκονται πρώτων πυλών. Τα εργασιακά σας σχέδια, αλλά και τα ζητήματα της υγείας, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο