ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε-χθες το βράδυ-το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 200ετών, από την κήρυξη ελληνικής επανάστασης στη Μακεδονία.

Ειδικοί λαμπτήρες Led, αντικαθιστούν-μετά από χρόνια-τους ήδη ενεργοβόρους λαμπτήρες του Μεγάρου, είναι χαμηλού κόστους και φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η ψηφιακή σημεία, θα κυματίζει μέχρι και της 19Μαϊου. Το εντυπωσιακό θέαμα, είναι ευδιάκριτο από πολλά σημεία της πόλης μας, καθώς μεγάλες δέσμες φωτός, κατακλύζουν τον προαύλιο χώρο του Μεγάρου και υπενθυμίζουν σε όλους μας, τα ονόματα των αγωνιστών , που συμμετείχαν στην ελληνική επανάσταση.

“Μετά από πάρα πολλά χρόνια φωτίζεται ακόμη περισσότερο το παραλιακό μέτωπο της πόλης.  Επιλέξαμε για αυτή την ξεχωριστά μεγάλη τιμή τη 17η Μαΐου είναι η ημέρα έναρξης της επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία. Είναι ένα συμβολικός τρόπος να αποδώσουμε φόρο τιμής στους χιλιάδες που αγωνίστηκαν στη Μακεδονία και που δυστυχώς δεν είναι τόσο γνωστοί στη συμμετοχή τις επανάστασης του 21′ . Από εκεί και πέρα τύχη αγαθή θέλει να φωταγωγούμε το Μέγαρο με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου κάτι το οποίο θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο την πόλη μας και θα δώσει μια πιο σωστή εικόνα για την πόλης της Θεσσαλονίκης και την προσέλκυση βέβαια πολλών επισκεπτών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΟΜΜΘ, Βασίλης Γάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο