EUROVISION 2021: ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ “EL DIABLO” ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Την πρόκρισή της στον τελικό 65ο διαγωνισμό της Eurovision 2021-που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, το Σάββατο 22  Μαϊου-κέρδισε η Κύπρια συμμετέχουσα στον διαγωνισμό, Έλενα Τσαγκρινού, με το τραγούδι “El Diablo”.

Πρόκειται για το Τραγούδι «El Diablo», που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, λόγω του ονόματός του, ωστόσο είχε την μεγαλύτερη αποδοχή, που θα περίμενε κανείς.

Ένα τραγούδι που έγραψαν οι: Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Καθρέπτες, φωτιές και ένα φαντασμαγορικό show παρουσίασης, με χορευτές ντυμένοι στα «κόκκινα», πλαισίωναν την Κύπρια τραγουδίστρια, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο έπακρον.

Το φαντιστικό φόρεμα της Έλενας, ήταν δημιουργία του παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, «κεντημένο» από μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμά της  επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up της, η Κορίνα Τακαρώνη.

Στο τελικό ωστόσο, οι δέκα χώρες που προκρίνονται είναι οι εξής: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο και Ουκρανία.

Απ’ την άλλοι οι έξι χώρες που έμειναν εκτός ήταν: Σλοβενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Ιρλανδία, Νορβηγία και Ρουμανία.

Την Πέμπτη 20 Μαϊου, αναμένουμε τον Β’ Ημιτελικό, να διαγωνιστεί η Ελλάδα, στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, με το τραγούδι “Last Dance”, της Στεφανίας Λυμπερακάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο