ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περίπτερα των χώρων εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προετοιμάζοντας την αυριανή Συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στο Βελλίδειο χώρο.

Κατά την περιήγησή του, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, στο Περίπτερο, το οποίο φιλοξενεί πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο, το Δημοκρίτεια Θράκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Δυτικής Αττικής.

 Στην συνέχεια μίλησε με μέλη της Ομάδας Αεροναυτικής του ΑΠΘ, όπως και με φοιτητές μέλη ομάδων που έχουν κατασκευάσει βενζινοκίνητα και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα αγώνων.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε το Περίπτερο, της ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, όπου εκεί είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους, θαυμάζοντας από κοντά τα μετάλλια Παραολυμπιονικών, αλλά και βγαίνοντας μαζί τους φωτογραφίες .

Ακολούθησε το Περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, τα Περίπτερα της ΕΥΑΘ, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσάνων, του Μουσείου Μέριμνας Ποντίων Κυριών, του Ερυθρού Σταυρού, του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ενωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, Περίπτερο του ΟΑΣΘ, της ΣΕΚΑΠ και Περίπτερα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών και site, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο