ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΥΡΕΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το αδιαχώρητο επικράτησε-σήμερα στην πόλη μας και ιδιαιτέρως δε στην Πλατεία Αριστοτέλους, όταν σχηματίστηκαν ουρές από πολίτες, που θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid.

Οι ουρές μάλιστα σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της 4ης ΥΠΕ, που αποφάσισαν να στήσουν την κινητή μονα΄δα εμβολιασμού, βοηθώντας έτσι στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Εκεί παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτριος Τσαλικάκης.

«Καλούμε και με αυτόν τον τρόπο τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν είτε με την πρώτη δόση είτε με την τρίτη δόση έτσι ώστε αυτή η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε μπει και σαν πόλη και σαν χώρα να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επεσήμανε σε δηλώσεις του, ο κος Ζέρβας.

«Η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε αυτή τη μέρα που θα κατέβει ο κόσμος για να κάνει τα ψώνια του.Ο κόσμος περίμενε πολύ νωρίτερα από την ώρα που είχαμε αναγγείλει ότι θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Ευελπιστούμε ότι θα περάσουν για εμβόλιο περισσότερα από 600 άτομα»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Τσαλικάκης.

Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο σημείο, έως τις 7 το απόγευμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο