ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ & ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ-Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, για οπαδικές διαφορές, διοργάνωσαν οι αντιπεριφέρειες Καβάλας και Δράμας-σήμερα το μεσημέρι-φιλικό αγώνα μεταξύ της Δόξας Δράμας και ΑΟ Καβάλας,στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”στην Καβάλα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, κατά της οπαδικής βίας.

Στεφάνι και λουλούδια, κατέθεσαν οι παίκτες των δύο ομάδων, προς την μνήμη του νεκρού Άλκη, ενώ στο 19ο λεπτό του αγώνα, έγινε διακοπή και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

«Δεν ήθελα να μείνω μόνο σε σκέψεις και ιδέες, ήθελα να το κάνω πράξη και θα το κάνω αγώνα ζωής. Όχι πια βία στα γήπεδα, όλοι ενωμένοι, ο αγώνας είναι χαρά. Είναι λίγο λύπη για αυτούς που θα χάσουν αλλά στο τέλος πρέπει να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες. Πρέπει να αλλάξουμε και λίγο τα ήθη μας. Βλέπω αυτόν τον αγώνα σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα», τόνισε σε δήλωση του ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, που παρευρέθηκε εκεί, τιμώντας την μνήμη του παιδιού του.

«Όλο αυτό να γίνει η απαρχή για κάτι καλύτερο για ένα στοπ οριστικό στη βία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο