ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ-ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ-ΈΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα,μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Αλμπέρτο Μποτία,καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρουν τον πρώτο τους “διάδοχο”.

Μάλιστα η Ελένη φαίνεται να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και νοιώθει πανευτυχής.

Οι φήμες μάλιστα περί εγκυμοσύνης,άρχισαν να μεταδίδονται-στα πηγαδάκια των κουτσομπολιών-από το καλοκαίρι,όταν η Ελένη Φουρέιρα ακύρωνε την μία μετά την άλλη,από τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΩΤΑ:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016,όταν ο Αλμπέρτο επισκέφτηκε την πασίγνωστη τραγουδίστρια στο εκάστοτε μαγαζί που εμφανιζόταν και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Όπως έδειξε η χιλιομετρική απόσταση που υπήρχε μεταξύ τους-λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του Αλμπέρτο,ως ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό-δεν στάθηκε-ούτε λεπτό-εμπόδιο στην ευτυχία τους,αφού ο έρωτάς τους αποδείχτηκε ακόμη πιο δυνατός.

Μάλιστα όπως αποφάσισαν από κοινού,ανάρτησαν στο προσωπικό τους λογαριασμό, μια κοινή τους φωτό,που αποδεικνύει την ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα της πανέμορφης τραγουδίστριας.

ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ:

«Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, ευτυχισμένη. Είμαι ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω “Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο