ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΜΕNEΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να εκδοθεί η δικαστική απόφαση για την πρώην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή,ύστερα από την πρωϊνή απολογία της,ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου.

Η απολογία της ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 και κράτησε μιάμιση περίπου ώρα.Ο δικηγόρος ωστόσο υπεράσπισής της κος Μιχάλης Δημητρακόπουλος,καθώς και ο Αντρέ Ριζόπουλος,ζήτησαν από τους Δικαστές του Βελγίου την αποφυλακισή της,υποβάλλοντάς την σε κατ’οίκον περιορισμό,φορώντας παράλληλα το περιβόητο βραχιολάκι,δηλαδή το ηλεκτρονικό μέσο επιτήρησής της.

Η ίδια υποστήριξε τις θέσεις της όσο τίποτε άλλο,δηλώνοντας αθώα.Το περιεχόμενο της κατάθεσής της,έμεινε για νομικούς λόγους απόρρητο.

Στην χώρα μας ωστόσο σημειώνονται καταιγιστικές εξελίξεις περί του εν λόγω ζητήματος.Ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Χαράλαμπος Βουρλιώτης,δέσμευσε το οικόπεδο-συνολικής εκτάσεως 7 στρεμμάτων-που αγοράστηκε από την ίδια και τον σύζυγό της στο νησί της Πάρου.

Παράλληλα στο πλαίσιο του ξεπλύματος “βρώμικου χρήματος”,επήλθε και η δέσμευση κοινού λογαριασμού του ζεύγους,δια μέσου του οποίου υπήρξε και η περιβόητη διακίνηση χρημάτων,για την εν λόγω αγορά του οικοπέδου.

Ωστόσο ο δικηγόρος της κος Δημητρακόπουλος,εμμένει στις απόψεις του,υποστηρίζοντας πως η κα Καϊλή,πραγματοποίησε καθ’ όλα νόμιμη τη συγκεκριμένη αγορά ακινήτου,από νόμιμα δικά της εισοδήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο