SURVIVOR:ΒΑΣΑΛΟΣ ΚΑΙ….”ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ”-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την χαρά του βρήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος- έπειτα από αρκετό διάστημα,παραμονής του στο survivor- όταν ύστερα από την κατανάλωση κρέατος που έλαβε,είδε στο όνειρό του,τις καλύτερες σεξουαλικές του στιγμές.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην μίνι συνέντευξή του,΄έπειτα από την σημαντική ποσότητα κρέατος,που κατανάλωσε στο πασχαλινό τραπέζι του ριάλιτι επιβίωσης,ανέβηκε ξαφνικά η ψυχολογία του.

Ο ίδιος ένοιωσε αρκετά ευχαριστημένος και ικανοποιημένος,αφού τα όνειρα που είδε,ήταν σαν να τα βίωνε μπροστά του,δηλαδή στην καθημερινή του πραγματικότητα και εκεί άλλαξαν όλα για τον ίδιο.Κατάφερε να πετύχει σημαντική νίκη.ζήτημα όχι και τόσο συνηθισμένο για τον ίδιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΑΛΟΥ!

“Το πρωί…αισθανόμουνα σαν τον βόα που έχει φάει το θύραμα,έχει φουσκώσει η κοιλιά του και προσπαθεί με τα οξέα του στομάχου να το αφομοιώσει όλο αυτό.Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι άλλοτε αυτό στη ζωή μου.Το θέμα ποιο είναι? Από το πολύ κρέας…. οι ορμόνες ξαναλειτουργήσανε! Οπότε πέφτοντας για ύπνο…. είδα πάρα πολύ ωραία όνειρα! Πρώτη φορά μετά από 3,5-4μήνες που βρισκόμαστε εδώ….Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου!!! και χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό! Επιτέλους! Ας είναι και ύπνος…δεν πειράζει! Είδα κάτι να κάνω!!! Μετά από τόσο καιρό απραξίας….Στον ύπνο μου-στον ύπνο μου,δεν πειράζει! Ο καθένας όπου μπορεί!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο