Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ EUROVISION 2023-ΔΕΙΤΕ VIDEO ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το φετινό τρόπαιο της Eurovision 2023,κατάφερε να κατακτήσει η μεγάλη νικήτρια του φετινού 67ου Μουσικού Διαγωνισμού Loreen από την Σουηδία,που εντυπωσίασε με το εκπληκτικό της “Tattoo”.

Μια διοργάνωση η οποία φιλοξενήθηκε για φέτος στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.Εικοσιέξι χώρες συμμετείχαν για φέτος και όλες είχαν ένα εξίσου-ξεχωριστό και εντυπωσιακό συνάμα τραγούδι να παρουσιάσουν. Άλλες είχαν κερδίσει από την αρχή τους φανς των προγνωστικών και άλλες όχι.

To “Tatto” ήταν ένα τραγούδι το οποίο κέρδισε εξαρχής τους φανς,ανεβαίνοντας μα΄λιστα στις υψηλές θέσεις των προγνωστικών.Η Σουηδία μάλιστα συμμετείχε στον διαγωνισμό,κερδίζοντας το τρόπαιο και το 2012,συγκεντρώνοντας τότε μάλιστα έως και 372 βαθμούς,με το πασίγνωστο τραγούδι “Euphoria”.

Η Κύπρος από την άλλη κατέκτησε για φέτος την 12η Θέση στον φαντασμαγορικό μουσικό διαγωνισμό. Ένα τραγούδι το οποίο ερμήνευσε ο Andrew Lambrou με τίτλο “Break A Broken Heart”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο