SURVIVOR ALL STAR:ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά σήκωσε το τρόπαιο της Νίκης του φετινού Survivor All Star,ο 33χρονος επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης,κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο των 100.000ευρώ.

Στο ημιτελικό κατάφεραν να μείνουν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης,μετά από την παραμονή τους 6,5 μηνών, στο reality επιβίωσης.

Στο ανοιχτό θέατρο Άλσους-στο Γαλάτσι-όπου διεξήχθη ο μεγάλος διαγωνισμός των παικτών επιβίωσης,ανακοινώθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα το αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει και να νικήσει ανάλογο χρηματικό έπαθλο το 2021,όπου συμμετείχε ξανά στο συγκεκριμένο reality.

Παρόν στην ευχάριστη στιγμή η μητέρα και αδελφή του Σάκη,καθώς οι συγγενείς και φίλοι του,που τον συνεχάρησαν για την μεγάλη του νίκη,για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Κοντά του από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη,που ήταν ο μεγάλος του συμπαραστάτης όλο αυτό το διάστημα,που συμμετείχε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star, καθώς τύγχανε να είναι και αυτή συμπαίκτριά του.

Παρόν στην μεγάλη βραδιά-παρουσία του τηλεπαρουσιαστή του reality Γιώργου Λιανού- ήταν και ο Ατζούλ Ιλιτζαλί,παραγωγός του Survivor από την Τουρκία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο