ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Κριός
Καλό μήνα, αγαπημένε μου Κριέ… ήταν ζόρικος μήνας ο Νοέμβρης… άκου! Ούτε ο Δεκέμβρης είναι ο καλύτερος σου μήνας, παρ’ ολ’ αυτά θα έχεις τα τυχερά σου βρε… Μέχρι τις 12 Δεκέμβρη θα έχεις αρκετά καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αν και εφόσον ψαχτείς λίγο! Τώρα από 13 και μετά περνάει ανάδρομος Ερμής, αυτό μας έλειπε σα να λέμε. Δεν είναι σε καμία περίπτωση περίοδος για να παίρνεις ρίσκα, ούτε να ξεκινάς καινούργια πράγματα!Παρ’ όλ’ αυτα στο οικονομικό κομμάτι δεν θα λείψουν οι συνεργασίες και τα κέρδη. Μπορεί να σου επιστρέψουν και τίποτα χρωστούμενα, εκτός αν χρωστάς εσύ! Τώρα στα γκομενικά σου εσύ που είσαι ελεύθερος θα κατά τρέξεις στάνταρ σε έναν παλιό σου έρωτα, τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξουν αρκετές στιγμές καλής διάθεσης απλά ο Άρης σου προκαλεί λίγο παραπάνω νεύρα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου, καλό σου μήνα, εύχομαι να σε πάει πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο, θέλω να θυμάσαι ότι το 2024 είσαι από τους νούμερο ένα τυχερούς. Γενικά θα είναι ένας μήνας αρκετά ωφέλιμος με λίγο παραπάνω τρέξιμο από αυτό που υπολόγιζα. Θες δεν θες κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και ήρθε η ώρα να το δεχτείς. Θεωρητικά έχεις πολλές ευκαιρίες σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο σε ενδιαφέρει αυτές τις μέρες, καθώς αυτό που σε τρώει είναι κυρίως η συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθεις. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά ξεσκαρταρίσματα και επειδή δεν είσαι ένας άνθρωπος που μπορείς τις έντονες και απότομες αλλαγές, σου κακοφαίνεται. Από τις 13 και μετά που μπαίνει ανάδρομος ο Ερμής βιώνεις μία τελείως διαφορετική κατάσταση καθώς επιστρέφουν άτομα από το παρελθόν, τα οποία δεν θα έλεγε κανείς ότι τα θέλεις πίσω. Στα ερωτικά σου τώρα εσύ που είσαι σε σχέση θα σε παρακαλούσα πολύ να μην ξενοκοιτάς γιατί θα μαθευτεί και θα γίνει μετά χαμός, εσύ που είσαι ελεύθερος θα έχεις απεριόριστες ευκαιρίες για φλερτ. Σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε πάει καλά.  Προσπάθησε να προστατέψεις την ψυχολογία σου από πράγματα τα οποία ξέρεις εξαρχής ότι θα σου κάνουν κακό.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλό μήνα σου εύχομαι, με υγεία πάνω απ’ όλα, αυτό το λέω γιατί ίσως είσαι λίγο φιλάσθενος του Δεκέμβρη, καμιά ιωσούλα, ξέρεις εσύ. Παρ’ όλ’ αυτά είναι το τελευταίο διάστημα που έχεις αρχίσει και νιώθεις πολύ έντονα τον Κρόνο και αυτό σε κουράζει. Πολλά τα ξεκαθαρίσματα και πολλά ξεσκαρταρίσματα. Μέχρι τις 12 του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκές οι μέρες καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος. Μέχρι τότε όλα καλά! Ο ανάδρομος Ερμής όμως, σε κάνει έξαλλο, σου δημιουργεί νεύρα, ρε παιδί μου! Και πόσο μάλλον μετά τις 24 που περνάει και στο απέναντι ζώδιο, στον Τοξότη. Κλονισμός διαπροσωπικών σχέσεων. Ό,τι χειρότερο για εσένα να σου χαλάσει τη ζαχαρένια! Αυτά τώρα που σου λέω μέσα στις γιορτές, μπορεί να γυρίσει και κάποιο πρώην άτομο, γκομενάκι, παλιός συνεργάτης, φίλος, κάτι τελοσπάντων! Προσπάθησε να παραμένεις ψυχρός και λογικός και να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα και από τη νοσταλγία. Ταυτόχρονα στα γκομενικά σου βρίσκεις μία κάποια ισορροπία με το main γκομενάκι σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση ….καμιά ισορροπία! Σε γενικές γραμμές προσπάθησε να κοιμάσαι λίγο καλύτερα αυτόν τον μήνα, θα σου χρειαστεί ξεκούραση.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε… Καλό μήνα σου εύχομαι! Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όποια λογική σου έχει απομείνει, μέσα στον ωκεανό παραλογισμού που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα, θα είναι σίγουρα δύσκολο. Τα λάθη αυτή τη φορά έρχονται από τον ίδιο σου τον εαυτό. Καθώς είσαι απρόσεκτος με τα οικονομικά σου και ρισκάρεις πάρα πολλά. Εσύ που έχεις μία τάση στα τυχερά παιχνίδια, θα σου πρότεινα να μην το κάνεις αυτό το διάστημα των εορτών. Στα ερωτικά σου τώρα εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα έλεγε κανείς ότι κάνεις και τις καλύτερες επιλογές, ως συνήθως από εγωισμό! Εσύ που είσαι σε σχέση είσαι λίγο άδικος με το ταίρι σου καθώς το υποπτεύεσαι συνεχώς και λίγο πρήζεις. Μία ερωτική επανασύνδεση δεν είναι απίστευτο να γίνει. Ναι, μη χωρίσεις όμως το γκομενάκι σου για να τα φτιάξουμε κάποιο πρώην γκομενάκι γιατί θα ‘σαι τέρμα στόκος αν το κάνεις αυτό. Στα επαγγελματικά διακρίνω μία χαζή στασιμότητα η οποία προκύπτει και από τις γιορτές αλλά κι από τον ανάδρομο Ερμή.

Λέων
Αγαπημένο μου λιοντάρι….. Καλό μήνα σου εύχομαι! Προσοχή, σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τα οικονομικά σου! Το καταλαβαίνω πως είναι γιορτές και θέλεις να χαλάσεις 5- 10 φράγκα παραπάνω… Αλλά δεν έχεις ακόμα καλύψει τις τρύπες από το προηγούμενο διάστημα! Τώρα στα ερωτικά σου είσαι περίεργα καθώς σε διακατέχει μία ζήλεια για το ταίρι σου και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να αφήσεις κανέναν να μιλήσει και να σου εξηγηθεί, κλασικό λιοντάρι θα πω εγώ. Ταυτόχρονα είσαι κι εσύ που εθελοτυφλείς με το ταίρι σου ενώ βλέπεις ότι κάποια πράγματα είναι φανερά, κάνεις σα να μη συμβαίνει τίποτα. Στα θετικά του μήνα είναι ο Δίας όπου θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και τρόπους ανάπτυξης τους οικονομικούς πόρους. Στα οικονομικά κάποιος αναβολές και κάποιες καθυστερήσεις δεν σε αφήνουν να χαρείς έτσι όπως έχεις κάνει εικόνα πως θα περάσεις τις γιορτές σου. Από άποψη υγείας δεν θα έλεγε κανείς ότι είσαι στα καλύτερά σου καθώς ψυχολογικά νιώθεις πως υπάρχει ένα κακό πνεύμα που έχει μπει μες στο σώμα σου και σου ρουφάει όλη την ενέργεια! Κοινώς ξεκουράσου. Άντε βρε, καλό μήνα

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλό μήνα! Κοίταξε να δεις τώρα τι γίνεται, ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας με πάρα πολλές υποχρεώσεις για εσένα. Ταυτόχρονα εγώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο μίας μεγάλης αποκάλυψης για ένα άτομο από τον κύκλο σου το οποίο αλλιώς νομίζεις πως είναι κι αλλιώς τελικά είναι. Τρέχεις και δεν φτάνεις και πολύ συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να θέλει απλά να τα παρατήσει. Ο Κρόνος απέναντί σου είναι δάσκαλος και σου λέει να παίρνεις παράδειγμα από τα λάθη σου και να συνεχίζεις. Στα ερωτικά τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου και ζαλίζεις λίγο το γκομενάκι σου! Κάνεις κάποιες ζήλιες οι οποίες δεν έχουνε καμία απολύτως βάση. Γενικά ο Άρης στον Τοξότη σου προκαλεί πάρα πολλή νευρικότητα και άγχος. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω; Εγώ θα τον έλεγα φιλικό όσον αφορά κάποια οικονομικά τα οποία θα μπουν σε μία θέση. Όταν όμως περάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, εκεί δεν σε βλέπω καλά, φίλε Παρθένε. Αν έχεις κάποια διένεξη μέσα από το περιβάλλον εργασίας ή κάποια υποχρέωση η εκκρεμότητα γραφειοκρατική, δεν σε βλέπω πολύ καλά τα Χριστούγεννα. Προσπάθησε να μάθεις να λες και κάποιο όχι τον Δεκέμβρη, ειδικά σε δουλειές που δεν προλαβαίνεις να τις κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, το αν θα ανοίξεις είναι δικό σου θέμα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ… Καλό μήνα σου εύχομαι! Μέχρι τις 12 Δεκέμβρη όλα θα πηγαίνουνε πάρα πολύ καλά, ενδεχομένως να νιώθεις πως έχεις βρει κι έναν καινούργιο έρωτα εσύ που είσαι ελεύθερος ή κάτι έχει γίνει στο περιβάλλον που σε έχει ανανεώσει. Κι εσύ τώρα νομίζεις ότι θα συνεχίσω μια καλή πρόβλεψη. Όχι βέβαια! Μετά τις 12 περνάει ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο που σημαίνει ότι κλονίζονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις και δεν βγάζεις άκρη με κανέναν. Εκεί που είσαι πάρα πολύ αρνητικός και πάρα πολύ συγκεκριμένος ξαφνικά νιώθεις ότι όλοι γύρω σου δεν θέλουν να συνεργαστούν. Συνεργάτες από το παρελθόν επιστρέφουν… Άτομα τα οποία σε έχουν διαβάλει κι εσύ το υποψιάζεσαι… τώρα γίνεσαι σίγουρος. Εσύ που είσαι ελεύθερος πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσεις τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη γιατί είναι πάρα πολύ ευνοϊκές να βρεις τον έρωτα. Εσύ που είσαι σε σχέση μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου μπας και τα βρείτε, γιατί δεν σας βλέπω καλά το τελευταίο διάστημα. Προσοχή στις μετακινήσεις ειδικά σε νέους προορισμούς προς το τέλος του μήνα. 27 του μήνα έχει πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου αυτό μπορεί να σε κάνει υπερευαίσθητη και να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Επίσης έρχονται και αποκαλύψεις. Αυτό μας έλειπε χριστουγεννιάτικα!

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγε κανείς ότι αυτό το τελευταίο δίμηνο έχεις περάσει καλά. Ωραία, ωραία, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη ευνοεί πάρα πολύ τις συναναστροφές και τις επενδύσεις αλλά και την σύσφιξη σχέσεων. Θα περάσει βέβαια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Τι να την κάνεις που είναι και πτωτική; Πολύ το συναίσθημα και πολύ νοσταλγία, εσύ που είσαι σε μία περίεργη φάση με το ταίρι σου θα θελήσεις να ξαναφτιάξεις λίγο τα πράγματα χωρίς εγωισμούς! Εσύ που είσαι απλά καλά με το ταίρι σου προσοχή μη βάλεις κιλά. Εσύ που είσαι ελεύθερη μπορείς να κάνεις κάποιες καινούργιες επαφές διαδικτυακές. Και όταν περάσει και ο ανάδρομος Ερμής μπορείς να προσέχεις, ε να δούμε το παρελθόν που το έχεις καημό. Στα επαγγελματικά σου είσαι λίγο ανοργάνωτος, δεν φταις εσύ, γιορτές είναι. Δώσε λίγο προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές ειδικά στις ιντερνετικές. 27 του μήνα ίσως έχεις ένα θέμα με το πορτοφόλι σου το οποίο στην αρχή θα σου φανεί άλυτο αλλά θα λυθεί

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλό μήνα σου εύχομαι! Για να μη σου ευχηθώ τίποτα άλλο. Με όλα τα φαινόμενα στον σταυρό σου απορώ που χαμογελάς και ακόμα. Πολύ καλή θα είναι η διάθεσή σου, όλως περιέργως βέβαια αυτός ο υπέρ-ενθουσιασμός πολλές φορές σε κάνει να απογοητεύεσαι και πολύ εύκολα. Να μην είσαι χαζοχαρούμενος, να μην απογοητεύεσαι θα πω εγώ. Κάπου στις 24 περνάει ο ανάδρομος Ερμής το ζώδιό σου, όπου δεν έχω χειρότερο από ανάδρομο Ερμή και σε πτωτικό ζώδιο. Κάναμε αμάν για να φύγει ο Ερμής από τον Τοξότη μπας και συνεννοηθούμε καθόλου μεταξύ μας! Φαντάσου τώρα που θα είναι και ανάδρομος. Κάποιοι προσωπικοί σου στόχοι ίσως να μην επιτευχθούν. Και επιτέλους ήρθε η περίοδος που θα μετανιώσεις για κάποιες επιλογές που έχεις κάνει και θα προσπαθήσεις να τις μπαλώσεις. Εγώ θα σου πω άστα έτσι όπως είναι τα πράγματα να εξελιχθούν. Εσύ που είσαι σε σχέση ίσως βιώσεις μία πίεση από το ταίρι σου, την οποία δεν θέλεις και πολύ για να τη διαλύσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν αλλάζει κάτι στη ζωή σου, φλερτάρεις χωρίς κανένα απολύτως λόγο και καμιά απολύτως βλέψη. Στα οικονομικά σου το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι αυτό που θα σου φέρει κάποια έσοδα και θα σου έλεγα να μην αρχίσεις να σκορπάς από δω κι από κει.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλό μήνα! Σε ξεκίνησε πολύ καλά ο μήνας καθώς ο Δίας είναι συνήγορος τόσο για τα οικονομικά όσο και τα επαγγελματικά σου. Τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο θα ισχύουν αυτά. 13 του μήνα είναι Σελήνη, σχηματίζεται στο ζώδιό σου, που αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα, καινούργιες προοπτικές και καλή διάθεση. Άντε λίγο χαρά μέσα σε όλη την καταθλιπτική διάθεση. Ωστόσο περνάει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σου. Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που περνάει ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο όλος ο κόσμος είναι κάπως πιο ψυχρός γύρω σου και σε πληρώνουν όλοι με το ίδιο νόμισμα σαν να λέμε. Για εμένα η πιο επικίνδυνη μέρα είναι 27 Δεκέμβρη όπου πραγματοποιείται η πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και συγκλονίζει άμεσα στις διαπροσωπικές του σχέσεις συνεργασίες και σχέσεις. Έναν γκόμενο βρήκαμε, μην τον χάσουμε θα πω εγώ! Προσπάθησε λοιπόν εκείνες τις τρεις μέρες, 25, 26, 27, μη σου πω και 28, να κρατήσεις μία πιο low profile εικόνα όσο μπορείς. Παρ’ όλ’ α αυτά επειδή μπαίνουμε στην περίοδο του Αιγόκερου, δεν σε πτοούν τα φαινόμενα τα αστρολογικά και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για εσένα. (Καθόλου τυχαίο που μόνη καλή πρόβλεψη για τον Αιγόκερο.)  Προσοχή στις καθυστερήσεις, στις αναβολές και στα ταξίδια σε προορισμούς που δεν έχεις ξαναπάει.

Υδροχόος
Αγαπημένο μου, υπέροχο, καλό σου μήνα. Σε έχει πιάσει το ανάποδό σου το τελευταίο διάστημα και είσαι πάρα πολύ καχύποπτος με τον κόσμο γύρω σου και πάρα πολύ απόλυτος! Θέλεις να κάνεις αλλαγή και είσαι στο τσακ για να διώξεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου – ειδικά από το φιλικό περιβάλλον. Ο Δεκέμβρης όμως είναι ένας μήνας που έχει οικογενειακό ενδιαφέρον καθώς θα βιώσεις το πρήξιμο από άτομο από την οικογένειά σου καθώς και παράπονα. Όλος ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας της σκέψης για σένα καθώς σκέφτεσαι να κάνεις διάφορες ριζικές αλλαγές. Παρόλα αυτά κάποιες από τις ιδέες σου δεν έχουν καμία βάση και καμία απολύτως λογική. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λίγο αδιάφορο προς τη σχέση σου και αυτό δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, λες και δεν είχες αρκετά! Γενικά σε νοιάζει πολύ η δουλειά σου και θα έλεγε κανείς πως ψιλό-τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση σε κάνει να θες να φλερτάρεις περισσότερο και ειδικά εσύ που έχεις πάρα πολύ κόσμο γύρω σου ίσως να δεις ένα φίλο σου πιο ερωτικά. Στα οικονομικά περιμένεις ένα απρόσμενο έσοδο που θα σε κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Παρ’ όλ’ αυτά κάτι σε κρατάει πίσω και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά σου και αυτό σε κάνει να έχεις συσσωρευμένα νεύρα.

Ιχθύες
Αγαπημένα μου ψάρια, καλό σας μήνα. Τελειώνει η χρονιά κι εσύ προσπάθησε να αποβάλεις τις ανασφάλειές σου. Είσαι πιο δυναμικός από ποτέ, τώρα τον Δεκέμβρη έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και πολλές ευκαιρίες να αναδείξεις τα προσόντα σου. Στις προσωπικές σου σχέσεις είναι καιρός να κάνεις λίγο κάποιες κουβέντες πιο ανοιχτά και να είσαι ειλικρινής για αυτά που αισθάνεσαι. Εσύ που έχεις σταθερή σχέση ο μήνας μπορεί να φέρει κάποια μεγάλη αποκάλυψη ή ένα απρόσμενο νέο, συνθήκη, το οποίο θα αλλάξει πάρα πολύ τα σχέδιά σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος ο μήνας φέρνει πάθη. Εσύ που τραβιέσαι με κάποιο άτομο ίσως πάρεις απόφαση να δεσμευτείς και να σε βρει το 2024 με σχέση. Παρ’ όλ’ αυτά η πανσέληνος στις 27 του μήνα φέρμεο πάρα πολλές ρήξεις και κάποιες υπερβολές συναισθηματικές. Μην τα παίρνεις κι εσύ τόσο τοις μετρητοίς, μωρή ντράμα Κουίν. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ναι μεν νιώθεις μία στασιμότητα αλλά κάπου στα μισά του μήνα θα έρθει μια πάρα πολύ απότομη αλλαγή, θα είναι για καλό. Ωστόσο μπορεί να είναι και απλά μία πρόταση για να πας εκτός έδρας να δουλέψεις. Αν συμφωνήσεις, μην υπογράψεις με ανάδρομο Ερμή. Μπορείς επίσης να συζητήσεις μία πρόταση που σου είχε γίνει στο παρελθόν. Γενικά δεν θα είναι κακός ο μήνας απλά θα έχει αρκετή πληροφορία και αρκετές ανατροπές.

Γραφει:Η Αγγελική Μανουσάκη,

από το Athens voice.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο