ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Κριός
Αγαπημένε Κριέ καλό μήνα! Γενικά, ο μήνας Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται από πολλά νεύρα και εντάσεις, παρόλα αυτά υπάρχει έντονη κοινωνική διάθεση και θέλεις να κάνεις πολλές κοινωνικές επαφές. Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε κάποιο κοινωνικό project με πολλά και διαφορετικά άτομα. Στις 10/2 με την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ έχεις αρκετά ανεβασμένη διάθεση και έχεις όρεξη να συναναστραφείς με πολύ κόσμο και να περάσεις γενικότερα καλά, η Νέα Σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον σου στους δικούς σου ανθρώπους, όπως φίλους, και ίσως σταματάς να παραβλέπεις κάποια πράγματα και γίνεσαι κάπως πιο αυστηρός μαζί τους. Κάποιο μυστικό κάποιου ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον, ίσως αποκαλυφθεί κι εσύ θα κληθείς να είσαι δίκαιος. Με τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο ‘Είμαι το κέντρο της προσοχής’. Δρας λίγο αντιδραστικά και ίσως προσπαθείς να επιβληθείς στους γύρω σου. Τα αντισυμβατικά ειδύλλια, επίσης, δεν θα τα ενέκρινα. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα σε πιάσει μια κρίση ανεξαρτησίας, ενώ εσύ που είσαι single, δε νομίζω πως ψάχνεις κάτι μόνιμο το διάστημα αυτό, όπως επίσης οι επιλογές σου ίσως και να φανούν λίγο επιπόλαιες. Τέλος, στις 24/2 με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου θα κληθείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου ή να αποβάλλεις από την ζωή σου κάποιον ‘παράνομο’ δεσμό ή να βάλεις όρια σε συναδέλφους, κοινώς θα γίνεται λίγο κ…λος!

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε καλό μήνα! Περίεργος μήνας ο Φεβρουάριος για εσένα, καθώς δεν σε αφήνουν αδιάφορο και ανεπηρέαστο τα αστρολογικά φαινόμενα. Άρης, Αφροδίτη, Ερμής μέσα στο σπίτι της καριέρας και των φιλοδοξιών. Θα υπάρξουν πολύ σημαντικές και μεγάλες ευκαιρίες ανάδειξης ικανοτήτων στον τομέα της καριέρας, αλλά αυτό θα ισχύσει για ενάμιση μήνα περίπου. Θέσε ψηλά τον πήχη και εκμεταλλεύσου τη Νέα Σελήνη -πάλι στον οίκο της καριέρας- όπου γεννάει αυγά…χρυσά αυγά! Μην καθησυχάζεσαι όμως, γιατί αυτή την βλακεία κάνεις κάθε φορά και χάνεις ευκαιρίες. Να είσαι καπάτσα και γρήγορη, να προτιμήσεις τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Εσύ ο ελεύθερος, να είσαι ανοιχτός σε νέες ερωτικές εμπειρίες, γνωριμίες, αλλά και περιπέτειες, καθώς η πανσέληνος στις 24/2 στο ζώδιο της Παρθένου σε οπλίζει με θάρρος, αλλά και τύχη ώστε να έχεις αυτό το έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, θα βοηθούσε αρκετά να είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματα σου απέναντι στο ταίρι σου. Στα οικονομικά σου, είσαι στη φάση που βάζεις τον σπόρο στο χώμα, δεν σημαίνει πως αύριο κιόλας θα βγει το δέντρο. Εσύ που έχεις δική σου επιχείρηση να ξέρεις πως μια ανακαίνιση ή ανανέωση δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

Δίδυμοι
Αγαπημένε Δίδυμε καλό μήνα! Είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται από έντονη ενέργεια και θέληση για το κάτι παραπάνω. Αφροδίτη, Άρης, Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνουν να κυνηγάς τα όνειρά σου, να ανοίγεις το μυαλό σου και γιατί όχι να εξερευνήσεις τα όνειρά σου. Η λέξη ‘εμπειρίες’ χαρακτηρίζει το mindset σου αυτόν τον μήνα. Δεν είναι μόνο αυτό όμως, έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς η θέληση σου για ανανέωση των γνώσεών σου είναι μεγάλη. Να έχεις τον νου σου για διαδικτυακά σεμινάρια, e-classes, τα οποία σε ενδιαφέρουν. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει σίγουρα την ανανέωση και πολλές θετικές εξελίξεις στο κομμάτι της εκπαίδευσης και γιατί όχι μια σημαντική εξέλιξη στο κομμάτι της ‘εξερεύνησης’, δηλαδή ένα νέο ταξίδι. Η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου -στον σταυρό σου κοινώς- σε απομονώνει από την οικογένειά σου, γιατί νιώθεις λίγο τεταμένη την ατμόσφαιρα κι ότι είσαι έτοιμος να αρπαχτείς τέλος πάντων με τους δικούς σου. Παίξε λίγο self care και κάνε πιο cozy πράγματα, ώστε να ηρεμήσεις λίγο το κεφάλι σου από τις πολλές πληροφορίες, μπορείς π.χ. να βρεις στήριξη σε κάποιον φίλο σου. Εσύ που έχεις σχέση, σίγουρα ευνοείται το επικοινωνιακό κομμάτι που είναι σημαντικό για εσένα. Εσύ τώρα που είσαι ορκισμένος single, δεν θα σου λείψουν οι ευχάριστες περιπετειούλες.

Καρκίνος
Αγαπημένε Καρκίνε καλό μήνα! Από τις σχέσεις στα κρυφά πάθη, από τις αξίες στην ανοησία και από την σταθερότητα στην αστάθεια. Τι προσπαθείς να μας αποδείξεις, ότι είσαι χειριστικούλης και μπορείς να κάνεις τον άλλον ότι θέλεις; Αφού ξέρεις πως όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. Υπερβολική η ανάγκη σου για παιχνίδια εξουσίας για τα οποία θυσιάζεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Νομίζω πως αυτόν τον μήνα θα κληθείς να ψάξεις πολύ βαθιά μέσα σου για να βρεις τα πραγματικά σου θέλω. Δεν είναι κακό να πεις πως αισθάνεσαι ή να μιλήσεις για αυτά που φοβάσαι και έχεις μέσα στο μυαλό σου. Σε αυτό λοιπόν βοηθάει η νέα Σελήνη,η οποία σε ωθεί να ξεπεράσεις τους συναισθηματικούς σου φόβους, να εκφραστείς και να γυρίσεις επιτέλους κεφάλαιο στη ζωή σου. Ωστόσο, θα νιώσεις και έντονο το αίσθημα της διορατικότητας, γι’ αυτό σου προτείνω να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Τώρα, με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, έρχονται σίγουρα κάποιες ασυνεννοησίες ή και προβληματικές συζητήσεις ίσως και μια παρεξήγηση με αδερφή ή αδερφό. Όμως δεν λείπουν και τα ξεκαθαρίσματα, τα οποία οδηγούν πάντα σε καλύτερες καταστάσεις. Επίσης μην είσαι τόσο attention wh@e και αναζητάς διαρκώς το μπράβο και το χειροκρότημα. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, θα υπάρξουν σίγουρα ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, άλλαξε στάση κατευθείαν, γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Λέων
Αγαπημένε Λέοντα καλό μήνα! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σας ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο, δηλαδή τον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων. Σίγουρα το κομμάτι που θέλει προσοχή είναι το κομμάτι εκείνο της δουλειάς, γιατί γίνεσαι πολύ ανταγωνιστικός και προκαλείς φθορά στη δική σου εικόνα τελικά. Η διπλωματία είναι μια αρετή που θα σου είναι ακραία χρήσιμη αυτόν τον μήνα. Επίσης αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ξεκαθάρισμα προτεραιοτήτων και το τι έχει αξία για σένα. Αντιλαμβάνεσαι ότι πολύ καιρό τώρα κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου σαν σκύλος που κυνηγάει την ουρά του. Αν δεν έχει κάτι profit, όπως λένε και στο Dragons, ποιος ο λόγος για κυνήγι; Αυτό πάει και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς πολλές φορές για να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο θυσιάζεις πολύ περισσότερα. Η νέα Σελήνη ,όμως, στον έβδομο οίκο σου φέρνει το γαμήλιο εμβατήριο μη σου πω. Μια φορά τον χρόνο σου κάνει αυτή τη χάρη το φεγγάρι και έχεις τρομερή ευκαιρία να γνωρίσεις το ταίρι σου. Παρόλα αυτά μια αδύναμη σε ‘εισόδημα’ σχέση είναι πολύ πιθανό να λήξει, καθώς δεν σας προσφέρει κάτι και αυτό το ξέρει η Σελήνη. Ταυτόχρονα, η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε βάζει σε εγρήγορση στο κομμάτι των οικονομικών ή της εργασίας. Μπορεί π.χ. να λάβεις κάποια αύξηση εισοδήματος ή κάποια νέα θέση εργασίας. Ό,τι έσπειρες πριν έξι μήνες, θα το θερίσεις τώρα. 

Παρθένος
Αγαπημένε Παρθένε καλό μήνα! Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός και κομβικός θα έλεγα για εσάς. Θα υπάρξουν σίγουρα αναπάντεχα γεγονότα και φοβερές ανατροπές. Ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη σου φτιάχνουν σε μεγάλο βαθμό την φυσική σου κατάσταση, η οποία τους τελευταίους μήνες ήταν σε μαύρο χάλι. Ίσως ξεκινήσεις προπόνηση, ίσως διατροφή. Όμως προσοχή στα μικροατυχήματα. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει σίγουρα boost και καταφέρνεις πολλά περισσότερα στον τομέα της εργασίας. Μπορεί επίσης να κάνεις πολύ χρήσιμες γνωριμίες, οι οποίες στην αρχή μπορεί και να μην σου πολυγεμίζουν το μάτι. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βάζει στο προσκήνιο και σε κάνει να είσαι πρωταγωνιστής στα γεγονότα. Ίσως βγουν στην επιφάνεια νεύρα και το αίσθημα της αδικίας σε πολλούς τομείς της ζωή σου. Αλλά το φεγγάρι σε οπλίζει με θάρρος και πολλή δύναμη. Σε προσωπικό επίπεδο μια ιδέα που είχες για πολύ καιρό στα σκαριά μπαίνει σε εφαρμογή πολύ σύντομα. Δεν θα έλεγα πως είναι ένας ερωτικός μήνας αυτός. Έτσι, λοιπόν, εσύ που είσαι σε σχέση και δεν λαμβάνεις την υποστήριξη που θέλεις, μπαίνεις σε σκέψεις για την λήξη της. Ενώ, εσύ που είσαι ελεύθερος, μην περιμένεις τώρα να συναντήσεις τον έρωτα.

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ καλό μήνα! Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος, στην οποία θα έχεις την προσοχή που θέλεις και χρειάζεσαι, αλλά και πολλή αποδοχή. Παρόλα αυτά ο Ερμής, η Αφροδίτη, αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνουν ερωτική ανανέωση και σεξουαλικό ταμπεραμέντο. Δύο είναι οι περιπτώσεις, ή που θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, αν είσαι ελεύθερος και θα βγάλεις ακραία γούστα, αμήν και πότε θα πω εγώ. Ή που θα βιαστείς να μπεις πάλι σε μια επιπόλαιη σχέση, η οποία δεν θα σου φέρει καθόλου ασφάλεια, παρά μόνο ταραχή και drama. Εσύ που είσαι σε σχέση, επιμένεις σε παρελθοντικές διαφωνίες, τις οποίες φέρνεις συνεχώς στο προσκήνιο και δημιουργείται έντονο stress στην ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να διοχετεύσεις το άγχος και τα νεύρα σου σε δημιουργικές ασχολίες. Ανεξάρτητα από αυτά, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον ερωτικό. Γενικώς, αυτό θα δίνει για έξι μήνες. Τέλος, η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, γεμίζει το ψυχολογικό σου κομμάτι με αμφιβολίες και ίσως προβληματικές συμπεριφορές. Θέματα που αφορούν παρελθοντικά ζητήματα καταφέρνεις να τα επιλύσεις και να πας επιτέλους παρακάτω. Μην σκορπάς την ενέργεια σου και τις προσωπικές σου πληροφορίες σε αναξιόπιστα άτομα. 

Σκορπιός
Αγαπημένε Σκορπιέ καλό μήνα! Είναι ένας μήνας όπου δίνεις περισσότερη έμφαση στο σπίτι σου και στο οικεγενειακό σου περιβάλλον. Γενικότερα, αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τώρα είναι η θαλπωρή. Θέλεις σίγουρα να κάτσεις σπίτι σου και να αράξεις και να απολαύσεις την άνεσή σου. Ο Άρης προκαλεί ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει overthinking και να ψάχνεις να βρεις την ρίζα του προβλήματος. Ότι να’ ναι δηλαδή! Το επικοινωνιακό  σου πλαίσιο είναι κάπως θολό, γιατί δεν ανοίγεσαι και δεν έχεις όρεξη για προστριβές. Η νέα Σελήνη στον τέταρτό σου οίκο σου φέρνει όμως γαλήνη στον τομέα του σπιτιού και ίσως κάποιο ευχάριστο νέο σχετικά με ένα ακίνητο. Η πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου ταράζει το κομμάτι της φιλίας και ίσως αποκαλυφθούν κάποιοι φίλοι – φίδια. Ωστόσο, εσύ που ασχολείσαι με το Ίντερνετ μπορεί να λάμψεις μέσα από τα social media ή να ανακαλύψεις μέσα από αυτά  κάτι που υποψιαζόσουν πολύ καιρό. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου και να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν θα έλεγα πως αυτός ο μήνας ευνοεί μια σταθερή σχέση, δεν θα λείψουν, όμως, τα ‘τυχερά’. Εσύ που έχεις κάποια σχέση, πρόσεξε μην μαλώσεις και αιτία είναι η οικογένεια…παλιομαμάκια.

Τοξότης
Αγαπημένε Τοξότη καλό μήνα! Μήνας, ο οποίος θα φανεί πολύ χρήσιμος για εσένα, καθώς δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις και τα ευτράπελα, αλλά δεν θα λείψουν και τα ωφέλιμα σκηνικά. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στον οίκο της σκέψης, του μυαλού και της νόησης κι έτσι, επιτέλους περνάτε σε μια περίοδο από το θέλω στο μπορώ και από το ‘θα’ στο ‘να’. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει νέες ιδέες, νέες προτάσεις και πάρα πολύ χρήσιμες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον. Ταυτόχρονα, ανεβαίνει και η διάθεσή σου, πράγμα το οποίο είχες ανάγκη, καθώς δεν ήσουν και στα καλύτερά σου. Η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει κούραση στον επαγγελματικό τομέα, η οποία,όμως, θα φέρει μια μικρή ‘τάξη’ στο μυαλό σας. Θέλεις να συνεχίσεις την ίδια που δουλειά που κάνεις; Θέλεις να συνεχίσεις σε αυτό το πόστο; Μήπως έχει κλείσει ο κύκλος σε αυτή την δουλειά; Ξεκαθαρίζει το τοπίο για εσένα και βρίσκεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Στα ερωτικά σου, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε έναν φλογερό έρωτα, αν είσαι ελεύθερος. Αν πάλι είσαι σε κάποια σχέση, ένα πρόβλημα που υποβοσκεί καιρό τώρα, έρχεται στο προσκήνιο μέσω συζήτησης και εσύ θα κληθείς να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Αιγόκερως
Αγαπημένε Αιγόκερε καλό μήνα! Ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας με ελάχιστες εξαιρέσεις ξημερώνει για εσένα…άντε να δούμε! Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης στον οίκο των χρημάτων σε βάζουν σε μια θέση να κάνεις άσκοπα χαιλίκια και να προσπαθείς να καλύψεις τα άγχη και τα κενά σου μέσα από υλικές αγορές. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Παρόλα αυτά η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει μια πολύ σημαντική ευκαιρία για αύξηση εισοδήματος, είδες τις μπαλώνουμε τις τρύπες! Ίσως, όμως, σε αγχώσει το ότι πρέπει να δώσεις πίσω κάποια χρωστούμενα ή μπορεί να σου προκύψει κάποιο μεγάλο χρέος… Αυτό μας έλειπε! Σίγουρα δεν θα λείψει η έμπνευση και η όρεξη, πράγματα που στερήθηκες τους προηγούμενους μήνες. Σε άλλα νέα, η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σου φωτίζει τον δρόμο της επέκτασης, της έμπνευσης, αλλά σου δίνει και το θάρρος να τολμήσεις πράγματα αρκετά ριψοκίνδυνα. Προσπάθησε να μην βάζεις τα πάντα σε κουτάκια, γιατί τουλάχιστον αυτό τον μήνα, ο τολμών νικά! Στα ερωτικά σου, ότι έκανες τον προηγούμενο μήνα. Στην καλύτερη, εσύ που είσαι ελεύθερος, να γνωρίσεις κάποιο άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, μην σε καταβάλει το άγχος για τη δουλειά και γράφεις το ταίρι σου.  

Υδροχόος
Αγαπημένε Υδροχόε καλό μήνα! Μήνας κατασταλτικός για την ζωή σου, όπου πρέπει να αξιοποιηθεί στο εκατό τοις εκατό, καθώς είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα. Ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη σου λένε να κινηθείς μεθοδικά και διεκδικητικά. Στον τομέα των επαγγελματικών, αναμένονται πολλές συναντήσεις, στις οποίες θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα λάβεις αναγνώριση, αλλά και φήμη. Μήνας αποζημίωσης θα έλεγε κανείς και στον ερωτικό τομέα, καθώς η Αφροδίτη σου δίνει φως και λάμψη κι έτσι ελκύεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, στην περίπτωση που είσαι μόνος. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου και να εξωτερικεύσεις, επιτέλους, τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα. Επίσης, η νέα Σελήνη σε ευνοεί σε όλους τους τομείς και σε οπλίζει με ενέργεια. Η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου φωτίζει τον τομέα των οικονομικών πόρων, αλλά και τα κοινά ταμεία. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις τη διαχείριση ή να κάνεις κάποιον διακανονισμό. Ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια ισχυρή οικονομική απολαβή, η οποία θα σε βγάλει από την εσωστρέφειά σου.

Ιχθύες
Αγαπημένε Ιχθύ καλό μήνα! Αρκετά συναισθηματικός μήνας θα έλεγα, καθώς τα περισσότερα φαινόμενα κινούνται γύρω από τον οίκο της ψυχολογίας. Ερμής, Άρης, Αφροδίτη διεγείρουν το πνεύμα σου, αλλά σε κάνουν και πιο διαισθητικό. Αισθάνεσαι πως για ένα θέμα που έχει παραλύσει την σκέψη σου ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σου έρχεται μια αναλαμπή και βρίσκεις ξαφνικά την ρίζα του προβλήματος. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει να κινείσαι παρασκηνιακά και αισθάνεσαι την πνευματική δύναμη, την οποία αξιοποιείς για να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα, αλλά και για να μετρήσεις τα σημάδια που σου δίνει το σύμπαν προς κάποιες κατευθύνσεις. Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα για εσένα, είναι η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου – απέναντί σου-  που έχει να κάνει με τον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και των πολύ στενών συνεργασιών. Ένα άτομο από αυτόν τον κύκλο ίσως ξεμπροστιαστεί μπροστά σου και φανούν κάποιες άλλες προθέσεις που είχε. Ωστόσο, μια δικαίωση είναι πολύ κοντά. Εσύ που είσαι σε σχέση, είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει το επόμενο βήμα, είτε η επισημοποίηση μιας σχέσης, είτε ένας γάμος, είτε ένα παιδί.  Αλλά για εσένα που βρίσκεσαι σε μια μετέωρη κατάσταση, υπάρχει ενδεχόμενο χωρισμού. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, διώχνεις όλες τις επιλογές, οι οποίες δεν σε καλύπτουν και εστιάζεις περισσότερο στους προσωπικούς σου στόχους ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΗΓΗ:athensvoice.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο