ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. (ΑΠΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΕΩΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020).

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με απρόβλεπτα γεγονότα, λόγω κυρίως του τριγώνου, Ερμή-Ουρανού. Νοιώθετε αρκετά δυναμικοί και δραστήριοι και έτσι αισθάνεστε, ότι μπορείτε να αναλάβετε τα πάντα. Σε αυτό φυσικά συμβάλει και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη (επίσης ζώδιο της φωτιάς), που σας κάνει περισσότερους παρορμητικούς από ότι είστε και ίσως λίγο θα πρέπει να υπάρξει και κάποια αυτοσυγκράτηση. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοείται ο οικονομικός τομέας, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ενδιαφερθείτε και να προωθήσετε καταλλήλως.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες ευκαιρίες στην ζωή σας, τις οποίες και θα πρέπει να αδράξετε αμέσως μόλις κάνουν την εμφάνισή τους. Το νέο έτος ξεκινά ευνοϊκά για εσάς, αφού η σύνοδος Ερμή-Δία, θα σας φέρει πολλές κοινωνικές επαφές, ταξίδια και πολλά μηνύματα από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Με την είσοδο όμως του Άρη στον Τοξότη, θα σας απασχολήσει έντονα κάποιο οικονομικό ζήτημα. Διανύεται άλλωστε κάποιες ημέρες, που τα προσωπικά σας θέματα, θα απασχολήσουν με κάποιο τρόπο και θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας. Εκεί θα μάθετε αρκετές πληροφορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, στην αρχή της εβδομάδας, προκύπτουν νέες καταστάσεις στην ζωή σας, τις οποίες και θα πρέπει να αξιολογήσετε κατάλληλα. Η σύνοδος ωστόσο του Ερμή-Δία στις 2 Δεκεμβρίου, είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς. Οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, σας παρακινεί σε έντονη δράση. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με πιο ήρεμο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η αρχή της εβδομάδας, ξεκινά με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που θα σας φέρει κοντά σε νέες πρωτοποριακές ιδέες, γεμάτες έμπνευση και δημιουργικότητα. Άλλωστε και η σύνοδος Ερμή-Δία ευνοεί απίστευτα τις επαφές σας με άτομα του περιβάλλοντός σας, καθώς και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης ωστόσο από τον Τοξότη, θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμη περισσότερο, τα θέματα της υγείας και της εργασίας σας. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις επαγγελματικές κυρίως σχέσεις σας, αποφεύγοντας τις τρικλοποδιές, που πιθανότητα να προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, διανύετε μια περίοδο που η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη. Οι επαφές σας με τους γύρους σας, φέρνει θεαματικά αποτελέσματα. Η σύνοδος Ερμή-Δία, σας ευνοεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέματα υγείας ή εργασίας, που μέχρι τώρα σας είχαν απασχολήσει, βελτιώνονται προς το καλύτερο. Ο Άρης ωστόσο από το ζώδιο του Τοξότη (επίσης ζώδιο της φωτιάς), σας δραστηριοποιεί ακόμη περισσότερο και σας κάνει ακόμη πιο ενεργητικούς. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προσέξετε λίγο περισσότερο τις αποφάσεις που θα πάρετε, θα πρέπει να τις ζυγίσετε πολύ καλά. Ένα επαγγελματικό ζήτημα, μπορεί-μέσα από αυτό-να γίνει η αφορμή, για να προκύψουν νέες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, στις αρχές της εβδομάδας, ο κυβερνήτης σας Ερμής, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και σας φέρνει αντιμέτωπους με ξαφνικές ειδήσεις. Η σύνοδος ωστόσο Ερμή-Δία, σας φέρνει θετικά αποτελέσματα σε οτιδήποτε σχετίζετε με τα παιδιά, καθώς και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη, σε ένα επίσης μεταβλητό ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικογενειακά σας θέματα. Άλλωστε διανύεται μια περίοδο που και τα οικονομικά σας ζητήματα, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με απρόβλεπτα γεγονότα. Θα υπάρξουν ξαφνικές επαφές, που ίσως δεν περιμένατε να προκύψουν. Η ευνοϊκή σύνοδος Ερμή-Δία, βελτιώνει αισθητά τα οικογενειακά σας θέματα. Ο Άρης ωστόσο από το ζώδιο του Τοξότη, σας γεμίζει με ενέργεια και σας βοηθά να ανταπεξέρχεστε απόλυτα, σε θέματα της καθημερινότητά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον σύντροφό σας, γιατί το τελευταίο διάστημα τον έχετε  παραμελήσει και θα σας εκφράσει μερικά παράπονα. θα υπάρξει ευνοϊκή προώθηση των οικονομικών σας θεμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, στην αρχή της εβδομάδας, -λόγω του τριγώνου Ερμή-Ουρανού-, θα προκύψουν απρόβλεπτες συναντήσεις. Διανύεται μία περίοδο που  είστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η σύνοδος Ερμή-Δία, είναι μια άκρως ευνοϊκή όψη, θα σας ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών σας, αφού θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, αλλά και πολλά ταξίδια αναψυχής. Η είσοδος ωστόσο του Άρη στον Τοξότη -ένα ζώδιο μετά από εσάς-, σας κάνει να ξοδεύεστε αλόγιστα, κάτι για το οποίο θα πρέπει να προβληματιστείτε. Διανύετε μια περίοδο που ο σύντροφός σας, σας κάνει αρκετά παράπονα. Μην τον παραμελείτε. Οι συνεργάτες σας θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η αρχή της εβδομάδας ξεκινά με απρόβλεπτους οιωνούς. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με ξαφνικές δοσοληψίες, που δεν είχατε υπολογήσει. Η σύνοδος ωστόσο Ερμή-Δία, σας βοηθά να τακτοποιήσετε, τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται.  Η είσοδος του Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει υπερδραστήριους και λίγο παραπάνω νευρικούς. Μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Λαμβάνετε αρκετές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε κατάλληλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο, που θέματα υγείας και εργασίας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Δώστε την σημασία που πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, σας φέρνει ξαφνικές πληροφορίες και επαφές με πρόσωπα, που ίσως δεν περιμένατε να δείτε έως τώρα. Η ευνοϊκή ωστόσο σύνοδος Ερμή-Δία, σας ευνοεί απίστευτα σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητά σας. Διανύετε μια περίοδο, που τα οικογενειακά σας θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ίσως, εκεί λίγο να αγχωθείτε. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη(το επόμενο ζώδιο από εσάς), σας κάνει να είστε πιο κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως έχουν ανάγκη σας, μην τους παραμελείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στην αρχή της εβδομάδας, έρχεστε σε επαφή με απρόβλεπτες ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες καταλλήλως.  Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ο ερωτισμός σας βρίσκετε στα ύψη και γοητεύετε τους πάντες. Ίσως ετοιμάζετε κάτι μυστικό, που μπορεί να μην θέλετε να κοινολογήσετε. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη, σας γεμίζει με ενέργεια και αποδοτικότητα, κυρίως σε θέματα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Διανύετε μια περίοδο, που θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές. Προς το τέλος της εβδομάδας, οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν. Επιλύστε τα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες πληροφορίες. Αξιολογήστε τες. Διανύετε μια περίοδο που οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, βρίσκονται στο πλευρό σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σας δημιουργεί λιγάκι εκνευρισμό, ωστόσο θα πρέπει να παλέψετε προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σας, σε οποιαδήποτε νέο επαγγελματικό εγχείρημα, βάλετε στα σκαριά. Τα οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας, Θα έχετε απρόβλεπτες επαφές, που θα σας χαροποιήσουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο