ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 24 ΜΑΪΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, αφού θα έχετε πολλές επαφές με τους γύρω σας και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Σε ότι σας προτείνουν, θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, για να μην πέσετε έξω. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, απ’ ότι ήσασταν και ευνοεί  τις νέες συμφωνίες που σκέφτεστε –κατά νου- να διεκπεραιώσετε, αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως διστακτικά, αφού θα υπάρχουν κάποιες μικρο-δυσκολίες σε τομείς που σας έχουν απασχολήσει αρκετά έως τώρα. Προσοχή στις απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να προκύψουν. Να είστε προετοιμασμένοι και αρκετά ψύχραιμοι, ώστε τα θέματα που σας περιβάλλουν να μην σας αγγίξουν, σε βάθος χρόνου. Κάποιοι που είναι γεννημένη προς το τέλος του ζωδίου, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, θα λάβει ευνοϊκή ώθηση και αυτό θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά χαρούμενο για εσάς και αφορμή είναι η εισβολή του Ήλιου στο ζώδιό σας, αλλά και η τύχη της Νέας Σελήνης. Τα επαγγελματικά σας, βαίνουν καλώς και τα συναισθηματικά σας, επαναπροσδιορίζονται με θετικό τρόπο και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία και ευτυχία. Θα υπάρξουν αρκετές επιστροφές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το πλανητικό συνονθύλευμα που είναι υπαρκτό στο ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει λιγάκι μαζεμένους· θα νοιώθετε αρκετά μοναχικοί και δυσαρεστημένοι, από κάποια θέματα που ίσως να μην πήγαν έτσι όπως ακριβώς τα υπολογίζατε. Κάντε τον απολογισμό σας και οργανωθείτε καλύτερα, αφήνοντας έξω τις δυσάρεστες καταστάσεις. Δείξτε την απαραίτητη ψυχραιμία και βγάλτε τον δυναμικό σας χαρακτήρα, νικώντας κάθε εμπόδιο, που υπάρχει στο διάβα σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή κοινωνικότητα και πολύ αισιοδοξία. Οι προσκλήσεις για έξοδο θα είναι αρκετές και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αμέτρητες. Κάποιοι ίσως νοιώσετε μια καταπίεση, από σχέσεις και συνεργασίες που ήταν αρκετά απαιτητικές. Διανύετε μια περίοδο, που πολλά θα μπορούσαν να ανατραπούν, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο. Συγκεντρωθείτε και βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές, αφού οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ευνοούνται απίστευτα. Μην αφήσετε καμία πρόταση και ευκαιρία να πάει χαμένη· αρπάξτε την από τα μαλλιά. Οι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε κάποιες μικρο-κοντρούλες, σχετικά με πρόσωπα πολύ το στενού σας περιβάλλοντος, αλλά και με τους συνεργάτες σας, ωστόσο χαλαρώστε. Η παρουσία του Ήλιου και της Νέας Σελήνης από τους Διδύμους, θα δώσει αρκετή τόνωση στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η παρουσία των πλανητών στους Διδύμους, θα σας κάνει ακόμη αισιόδοξους και περισσότερο χαρούμενους, αυτές τις ημέρες. Πολλοί θα κάνετε σημαντικές επαφές-οι οποίες μάλιστα θα παίξουν και ένα καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας- και θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες. Τα οικονομικο-συναισθηματικά σας, θα ευνοηθούν με απίστευτο τρόπο· εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που εμφανίζονται μπροστά σας.  Μείνετε κοντά στους αγαπημένου σας και χαλαρώστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, γίνονται το αντικείμενο συζήτησης από εσάς. Μην προσπαθήστε να αναμειχθείτε σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν αρκετές εντάσεις. Υπάρχουν κάποια θέματα, που τυγχάνουν υπό διευθέτησης· κάντε ένα καλό προγραμματισμό και λύστε τα ζητήματά σας. Σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό σας αγχώνει. Οργανώστε καλύτερα τα σχέδιά σας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, αφού  η διάθεσή σας θα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Οι γεννημένοι από τις 25/11 και έπειτα, θα έχετε αρκετές εντάσεις, στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο προσπαθήστε να μην φέρετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην τα παραμελείτε. Μην παίρνετε αυτές τις ημέρες, αποφάσεις, εν θερμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με υποχρεώσεις σε οικογενειακό-καθημερινό επίπεδο. Πολλά αυτά τα θέματα που σας απασχολούν, χρειάζονται ειδική διεκπεραίωση. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ευνοούνται όσο τίποτε άλλο. Τα απρόβλεπτα θέματα που προέκυψαν, ίσως δεν είναι και τόσο αρνητικά για εσάς, αφού μόνο σε καλό θα μπορούσε να σας βγάλει αυτή η κατάσταση. Μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά για εσάς και με την αναποφασιστικότητα να κυριαρχεί σε διάφορους τομείς. Η πλανητική συγκέντρωση στο ζώδιο των Διδύμων, σας φέρνει ωστόσο αντιμέτωπους με καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας. Τα επαγγελματικο-συναισθηματικά σας θέματα, θα ευνοηθούν απίστευτα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται. Θα γίνουν επίσης και πολλές επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν σας. Δώστε τους μια ευκαιρία. Θα υπάρχουν κάποιες μικρο-δυσκολίες(για τους γεννημένους, τέλος Ιανουαρίου), ωστόσο θα χρειαστεί αρκετή δόση υπομονής.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, ωστόσο μην εμπλακείτε σε καταστάσεις εντάσεων και διαμάχης, γιατί μόνο σε καλό δεν θα σας βγουν. Ο οικονομικός σας τομέας, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας· τονώστε τον με κάθε τρόπο. κάτι σημαντικό θα συμβεί στον οικογενειακό σας χώρο και αυτό θα ευνοήσει και τις μετ’ έπειτα σχέσεις σας. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις, που θα σας αγχώσουν ιδιαίτερα. Σκεφτείτε και μελετήστε τις καταστάσεις καλύτερα, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο