ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 10 έως 16Αυγούστου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την δυσαρμονική όψη Ερμή-Ουρανού, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε οικονομική σας κίνηση, θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένη. Μείνετε προσγειωμένοι και όλα θα φτιάξουν. Αυτές τις ημέρες, σας απασχολεί έντονα το οικογενειακός σας περιβάλλον. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον και μην παραμελείτε τις καταστάσεις. Η δυσαρμονία μεταξύ Άρη-Πλούτωνα, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στο χώρο που κινείστε. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού, σας κάνει να αναθεωρείτε τα οικονομικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες απρόσμενες καταστάσεις στην ζωή σας, λόγω της δυσαρμονικής όψης Ερμής-Ουρανού.  Αυτό το διάστημα, ο οικογενειακός σας χώρος χρειάζεται την προσοχή του. Κοιτάξτε όμως, να μην πάρετε βιαστικές-λανθασμένες αποφάσεις, προτού τις οργανώσετε πολύ καλά. Η δυσαρμονία μεταξύ Άρη-ουρανού, αλλάζει τα σχέδιά σας, εντελώς ξαφνικά. Αυτές τις ημέρες, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχουν την ανάγκη σας. Μην τους αμελείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αλλαγές καταστάσεων και θεμάτων. Σκεφτείτε πολύ καλά, προτού πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως, τα θέματα που σας προτείνονται. Ελέγξτε την ορθότητα των ζητημάτων, προτού δράσετε. Προσοχή αυτές τις ημέρες, μην οδηγηθείτε σε υπεραισιόδοξες σκέψεις, λόγω της δυσαρμονικής όψης μεταξύ Άρη-Πλούτωνα. Μείνετε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν την προσοχή σας, κυρίως στο κομμάτι των συναλλαγών σας με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα που ξεκινά είναι κάπως δύστροπη, αφού η δυσαρμονική όψη Ερμή-Ουρανού, ανατρέπει τις καταστάσεις. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το κομμάτι της υγεία σας, αλλά και αυτό το σχέσεών σας, καθώς θα είναι αυτά που βάλλονται. Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς θα ξεπεραστούν. Αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να μείνετε αρκετά προσγειωμένοι στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερβολής. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι η Αφροδίτη, αναθερμαίνει τις σχέσεις σας-για τους δεσμευμένους-, αλλά και για τους αδέσμευτους, φέρνει εξαιρετικές ερωτικές ευκαιρίες. Σκεφτείτε καλά τις καταστάσεις και έπειτα δράστε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με ένα εντελώς απρόσμενο τρόπο, και ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τα θέματά σας. Σε αυτό συμβάλλει-με κάπως αρνητικό τρόπο-η δυσαρμονική όψη μεταξύ Ερμή-ουρανού.  Η ώθηση όμως του πλανήτη Δία, σας οδηγεί σε καταστάσεις εκκινήσεων. Προσοχή όμως στις υπερβολές. Μείνετε προσγειωμένοι και μην εμπιστεύεστε σε ότι κι αν σας προτείνετε. Μελετήστε καλά τα θέματά σας και έπειτα αποφασίστε, ώστε να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με ένα εντελώς ανατρεπτικό τρόπο, αφού η όψη Ερμή-Ουρανού, συμβάλλει σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Προσοχή αυτές τις ημέρες· ελλοχεύει ο κίνδυνος των εξαπατήσεων. Τα σχέδιά σας, δεν είναι και τόσο εύκολο να προωθηθούν. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Πλούτωνα, σας παρασύρει εύκολα σε μια υπεραισιοδοξία. Μείνετε προσγειωμένοι όπως εσείς ξέρετε. Ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, σας οδηγεί σε παραποιημένες καταστάσεις. Μελετήστε καλά όλα τα ενδεχόμενα, προτού αποφασίσετε. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την δυσαρμονική όψη μεταξύ Ερμή και Ουρανού, πράγμα που σημαίνει ότι τα οικονομικά σας ζητήματα, δεν θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο «εκμετάλλευσης» από τρίτους και ειδικότερα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.  Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην υπεραισιοδοξία, αλλά και στις παραπλανητικές καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Προσέξτε λιγάκι παραπάνω τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και την οικογενειακή σας γαλήνη. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σας, λόγω της δυσαρμονικής όψης μεταξύ Ερμή-Ουρανού. Θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω τον τομέα τις υγείας, καθώς και της εργασίας. Σκεφτείτε τις καταστάσεις που δημιουργούνται γύρω σας και έπειτα δράστε καταλλήλως. Προσέξτε μήπως κάποιοι επιχειρούν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Κρατήστε τα γεγονότα που σας συμβαίνουν για τον εαυτό σας και μην αφήσετε τρίτους να αναμειχθούν σε αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ανατροπές, που επηρεάζουν την λήψη των αποφάσεών σας. Προσέξτε μήπως οι εκκινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε, οδηγήσουν σε απατηλούς δρόμους. Ο Ποσειδώνας κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους γεγονότα. Αυτές τις ημέρες άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχουν την ανάγκη σας, δείξτε την προσοχή σας. Την προσοχή σας θα πρέπει να επιδείξετε και στις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την πλήρης ανατροπή στο πρόγραμμά σας, λόγω κυρίως της όψης μεταξύ Ερμή-ουρανού. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι όπως εσείς γνωρίζετε καλά και όλα θα ξεπεραστούν. Αυτό το διάστημα καταστρώνετε καινούργια σχέδια. Προσπαθήστε να οργανώσετε πολύ καλά τις υποθέσεις σας. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα βοηθήσουν τις νέες σας εκκινήσεις. Δώστε τους την ευκαιρία να το πράξουν. Τα ζητήματά σας θα ευνοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα αρχίζει με ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών. Αφήστε τις καταστάσεις για κάπου παρακάτω, καθώς θα υπάρξει βελτίωση. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, έρχονται προς επίλυση. Την προσοχή σας όμως στις παραπλανητικές καταστάσεις, που οδηγεί η συμβολή του Ποσειδώνα. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να μπείτε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Αφήστε κάπου παρακάτω τις καταστάσεις να προχωρήσουν. Αυτές τις ημέρες, αγαπημένα πρόσωπα έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την ανατρεπτική όψη μεταξύ Ερμή-Ουρανού. Οι αλλαγές των σχεδίων σας είναι πρώτων πυλών. Αυτές τις ημέρες αποφύγετε τις υπερβολές. Μείνετε προσγειωμένοι στις θέσεις σας και όλα τα φτιάξουν. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται. Αποφύγετε να αναμείξετε τα οικονομικά σας ζητήματα με τρίτους. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού, σας βάζει στο «τρυπάκι»  να ξανασκέφτεστε παλιές καταστάσεις. Ζητήματα της υγείας σας, που σας είχαν απασχολήσει, τώρα παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο βελτίωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο