ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ( 16-22/11/2020 )

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τον συναισθηματικό και οικονομικό τομέα, να βρίσκεται σε έξαρση. Προσοχή, η επικοινωνία με τρίτα πρόσωπα, δεν είναι και τόσο ευοίωνη. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται. Τα όνειρά σας, θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι στα σημερινά δεδομένα. Τώρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, φωτίζεται η συναισθηματική και οικονομική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα Ταυράκια, η ημέρα ξεκινά σε υπερβολικούς τόνους, ωστόσο θα μπορούσατε να δείτε πιο προσγειωμένα τα πράγματα. Ερμής και Ουρανός σε δυσαρμονία, προκαλούν εντάσεις και ρήγματα. Τώρα μπορείτε να προωθήσετε καταστάσεις, καθώς η ευνοϊκή όψη μεταξύ Ήλιου και Κρόνου, συμβάλει στην σταθερότητα αυτών. Θα υπάρξουν αλλαγές σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο, αρκεί να δείτε τα πράγματα, με πιο προσγειωμένο μάτι. Αφροδίτη στον Σκορπιό(απέναντι) και Ήλιος στον Τοξότη, σας αλλάζει και την συναισθηματική σας κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τον βλέμμα σας στραμμένο, στην ερωτική σας ζωή. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να λάβετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο, ωστόσο προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, που σας συμβαίνουν. Τόσο η εργασία, όσο και η προσωπική σας ζωή, απορροφά τις σκέψεις σας. Τώρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, τα επαγγελματικά θέματα, αλλά και αυτά της υγείας σας, θα πάρουν τα πάνω τους. Σχέσεις και συνεργασίες, έρχονται στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά σκεπτικά για τους περισσότερους από εσάς. Προσοχή στις διαμάχες, που είναι προ των πυλών. Αυτές τις ημέρες, θα προσπαθήσετε να επιλύσετε κάποιες καταστάσεις, που σας απασχολούν. Διευθετήστε τες. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, τραβούν την προσοχή σας. Μείνετε δίπλα στους αγαπημένους σας. Σας έχουν μεγάλη ανάγκη. Ένα οικονομικό ζήτημα, θα μπορούσε να πάρει ευχάριστη τροπή. Αδράξετε τις ευκαιρίες, που σας παρουσιάζονται. Υγεία και εργασία, θα ευνοηθούν στο έπακρον.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας στραμμένο στην προσωπική σας ζωή. Στηρίξτε την οικογένειά σας, σας έχει ανάγκη. Ερμής και ουρανός, βάλθηκαν να σας στραβώσουν, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Υγεία και εργασία, θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Τώρα είναι η ώρα, για σταθεροποίηση καταστάσεων. Ο σύντροφός σας, αλλά και οι συνεργάτες σας,   είναι πιο κοντά από ποτέ. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, διαφοροποιούνται τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας στραμμένο στην οικονομικά και ερωτική σας ζωή. Μείνετε προσγειωμένοι. Απρόσμενες αλλαγές(Ερμής και Ουρανός σε αντίθεση), θα σας «ταρακουνήσουν». Αυτή την περίοδο, σας στριμώχνει ένα οικονομικό ζήτημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Η υγεία και η εργασία, θα χρειαστούν τόνωση. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Τώρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η ερωτική σας ζωή, παίρνει «φωτιά». Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν –κατά κάποιο τρόπο-τα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα δυσχεράνει-λιγάκι-τα οικονομικο-αισθηματικά σας ζητήματα. Τώρα θα μπορούσαν να συμβούν πολλές αλλαγές, που ίσως να μην περιμένατε. Μείνετε ψύχραιμοι. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας. Τα «ερωτικά σας σκιρτήματα», σας προβληματίζουν. Ζυγίστε τα δεδομένα. Νέες καταστάσεις, έρχονται στο προσκήνιο, για να σας ανανεώσουν το «χώρο». Η αισιοδοξία θα είναι στο τσεπάκι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματικούς προβληματισμούς. Χαλαρώστε και μην σκέφτεστε αρνητικά. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, σε σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, έχουν την ανάγκη σας. Δώστε την πρέπουσα σημασία. Τώρα τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να επιλυθούν. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα, θα τραβήξει την προσοχή σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας. Τώρα είναι η ώρα, για ερωτικές αναζητήσεις και πολλούς πειρασμούς. Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με “συναισθηματικές αναταράξεις”. Ερμής και Ουρανός, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτές τις ημέρες, τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να διευθετηθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επίλυση πολλών καταστάσεων, θα φέρει και την ευτυχία που αναζητάτε. Αυτή την περίοδο κάνετε όνειρα, που ενδέχεται-κάποια στιγμή-να γίνουν πραγματικότητα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν οικονομικά. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει πως έρχονται και πάλι οι αισιόδοξες ημέρες, στην ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με ερωτικούς προβληματισμούς. Τώρα είναι η ώρα, να σκεφτείτε τις καταστάσεις, κατάματα. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.  Τα προσωπικά σας ζητήματα, τραβούν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να επιλύσετε καταστάσεις και να προχωρήσετε παρακάτω. Ο οικονομικός σχεδιασμός που κάνατε, να σας βγει σε καλό. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, έρχεται να δώσει μια “νότα αισιοδοξίας”, στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως υπερβολικά, στον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα. Ερμής και Ουρανός, φέρνουν απρόσμενες αλλαγές. Να είστε προνοητικοί και να δείξετε την ανάλογη ψυχραιμία. Αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να τονώσετε τους τομείς, υγεία και εργασία. Προσωπικά ζητήματα, ενδέχεται να τραβήξουν την προσοχή σας.  Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά ζητήματα. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Η είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, σας γεμίζει απέραντη αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικούς και συναισθηματικούς προβληματισμούς. Χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αυτές τις ημέρες αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Τώρα θα μπορούσαν να συμβούν και σημαντικές αλλαγές. Το τελευταίο διάστημα, περάσατε δύσκολα. Κάντε έναν απολογισμό και αποδώστε ευθύνες. Είναι καιρός για αυτοκριτική. Τώρα είναι η ώρα και… για οικονομικές απολαβές. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, επηρεάζει την επαγγελματική σας ζωή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο