ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΟΥΖΙΝΟΦ: «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ GNTM 3»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μετά από σκληρές δοκιμασίες τριών σχεδόν μηνών, το GNTM3 του STAR Channel, ανέδειξε τελικά το Greeces Next Top Model, ως μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ(μοντέλο), χθες Τρίτη 15Δεκεμβρίου του 2020.

Η  χθεσινή εκπομπή, μας κράτησε στους δέκτες μας, επί 5 ολόκληρες ώρες, προκειμένου να κριθεί ο μεγάλος νικητής. Το τετράωρο ήταν μαγνητοσκοπημένο, ενώ η μία ώρα(5η), μεταδόθηκε live από το κανάλι Star.

Ο Ηρακλής με την μεγάλη νίκη του, διασφάλισε αυτομάτως και το χρηματικό ποσό των 50.000€, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000€, από την εταιρεία House Of  Jewels.

Το σκηνικό της εκπομπής πλαισίωσαν τα  5 μέλη του GNTM: οι κριτές της εκπομπής, Βίκυ Καγιά(πασίγνωστο μοντέλο), Άγγελος Μπράτης(Σχεδιαστής Μόδας), Ζενεβιέβ Μαζαρί(creative director), Δημήτρης Σκουλός(φωτογράφος), και ο coach Γιώργος Καράβας(γνωστό Μοντέλο).

Στον τελικό έμειναν τέσσερα μοντέλα-φιναλίστ: ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Παράλληλα με την παρουσία των τεσσάρων-υποψηφίων, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν και τα 15 παιδιά από τα Boutcamps, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, λόγω μη ικανοποιητικής φωτογράφισης, κατά την άποψη των κριτών.

Κατά την διάρκεια της πασαρέλας των τεσσάρων φιναλίστ, ο Αιμιλιάνο(ο ερωτοχτυπημένος της υπόθεσης, με την Μαριαγάπη), έκανε ένα μικρό λαθάκι, καθώς περπατούσε και έπρεπε να αναδείξει το ρούχο ενός σχεδιαστή, έπρεπε-κατά την έξοδο της πασαρέλας του-να εξέλθει από διαφορετική πλευρά, απ’ ότι  τελικά πήγε και αυτό ήταν στην ουσία το λάθος ,που του κόστισε την πρωτιά.

Τα υπόλοιπα τρία Top models-που οδηγήθηκαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών-, έλαβαν μέρος σε μια διπλή φωτογράφιση του διαγωνιστικού μέρους της εκπομπής, με την συμμετοχή φυσικά του πασίγνωστου φωτογράφου Δημήτρη Σκουλό.

Σε όλη την διάρκεια της φωτογράφισής τους, το μοντέλο Παρασκευή, άκουσε τα θετικότερα σχόλια από τους κριτές, τόσο για τις επιδόσεις της, όσο και τις εμφανίσεις της, εκείνες τις ώρες του διαγωνισμού.

Τα αγόρια ωστόσο, που διαγωνίστηκαν επάξια και κονταροχτυπήθηκαν και οι δύο πάνω στην φωτογράφιση, ώστε να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, έλαβαν και αυτοί τις καλύτερες κριτικές, που θα περίμεναν σε έναν διαγωνισμό, από τους κορυφαίους κριτές.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον συμψηφισμό της ψηφοφορίας των κριτών και της ψηφοφορίας του κοινού(από το σπίτι) και έτσι αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ως το καλύτερο μοντέλο για το GNTM 3(Greeces Next Top Model ).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο