ΖΩΔΙΑ & ΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023(ΜΕΡΟΣ Α & Β’)

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 1.jpg

Ο μήνας ξεκινά με έναν απολογισμό ζωής και μια εσωτερικότητα, καθώς και μία τάση για μοναχικότητα. Αντιλαμβάνεστε τις «δύσκολες» καταστάσεις που προέκυψαν και αυτό σας κάνει ακόμη πιο ώριμους. Η αναπόληση όμορφων καταστάσεων είναι ορατή. Κάποιοι ωστόσο θα αισθανθούν δείγματα αποξένωσης από τον σύντροφό τους. Προετοιμαστείτε για επαγγελματικο-οικονομικές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι σαα.jpg

Το νέο έτος ξεκινά με ευχάριστες αλλαγές στο προσκήνιο. Προτάσεις από το πουθενά, θα μπορούσαν να προκύψουν ή και ξαφνικές γνωριμίες με ξαφνικούς έρωτες. Τώρα κάποια ευχάριστη έκπληξη καταφθάνει! Πολλοί θα καταφέρετε  να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους που είχατε θέση κατά το προηγούμενο διάστημα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ρ43.jpg

Ο μήνας ξεκινά με τρόπο αλλαγής σκέψεων. Η υποχωρητικότητα θα είναι το κυρίαρχο μυστικό στις σχέσεις. Τώρα με τον απολογισμό που κάνετε, αναγνωρίζετε σε κάποια σας ζητήματα τα λάθη που είχατε διαπράξει κατά το πρόσφατο παρελθόν σας και ζητάτε τις συγνώμες που χρειάζονται. Τώρα είναι καιρός για επιτυχείς επανασυνδέσεις. Η διπλωματική σας στάση, στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για επιτυχείς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι γερ.jpg

Ο μήνας ξεκινά κάπως αγχωτικός και αυτό σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Προσοχή στις εξαπατήσεις και τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν, καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά μερικές φορές θα μπορούσε να αποδειχτεί και άνθρακας. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα μπορούσε να στεφτεί από επιτυχία, ενώ οι συνεχόμενες αλλαγές, δεν θα βγουν σε καλό. Στον οικονομικό σας τομέα μη προβαίνετε σε οποιαδήποτε είδους ρίσκο.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 4.jpg

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές συνειδητοποιήσεις. Τώρα είναι η ώρα να απομακρύνετε ανθρώπους από την ζωή μας, καθώς έφτασε η στιγμή όπου ο κύκλος τους ολοκληρώνεται. Αυτή την περίοδο κάνετε έναν απολογισμό ζωής και ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να ηρεμίσετε από τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν κατά το παρελθόν. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού είναι αυτός που βάλλεται ιδιαίτερα. Τώρα είναι καιρός για ώριμες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ρ3.jpg

Ο Ιανουάριος ξεκινά με το επίκεντρο της προσοχής σας, να βρίσκετε στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Τώρα είναι η ώρα να λύσετε τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν με τον σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Επιδιώξτε μια καλή επανασύνδεση. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα βρουν τον επιτυχή δρόμο που χρειάζονται. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στον οικονομικό σας τομέα, προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές προσδοκίες, αφού νοιώθετε απόλυτα έτοιμοι να πετύχετε τους στόχους σας και αυτό σας δίνει ισχυρή αυτοπεποίθηση. Τώρα είναι η ώρα για συναισθηματικές απολαύσεις, προσέξτε ωστόσο μην αποβούν μοιραίες για την ζωή σας. Ο οικονομικός σας τομέας πηγαίνει αρκετά καλά και αυτό σας κάνει να αισιοδοξείτε ακόμη περισσότερο. Ο επαγγελματικός σας ωστόσο τομέας χρειάζεται προσοχή, αφού καραδοκούν οι ανταγωνιστές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το νέο έτος ξεκινά με αποκαλύψεις αληθινών καταστάσεων και αυτό είναι κάτι που θα αποβεί-εν συνεχεία-σωτήριο στην ζωή σας. Τώρα είναι η ώρα για ενδεχόμενες αλλαγές, τολμήστε το. Αυτό το διάστημα σκέφτεστε πολλά και πλησιάζει η ώρα για ξεκαθάρισμα αρκετών καταστάσεων και πολλών λογαριασμών που έχετε με τους γύρω σας. Ο επαγγελματικός σας τομέας σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους και θα απαιτήσει την προσοχή σας, εάν δεν θελήσετε να χειροτερέψουν κάποιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετή αισιοδοξία, αφού νέες γνωριμίες θα σας προσφέρουν έναν άλλο αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Για τους δεσμευμένους έρχεστε όλο και πιο κοντά με τον σύντροφό σας και αυτό σας προσφέρει την ηρεμία που επιθυμείτε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκουν την ανταπόκριση που προσδοκούσατε και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μάλιστα βρίσκετε και ανθρώπους υποστηρικτές των στόχων σας κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το έτος ξεκινά με πολύ αγάπη προς τους γύρω σας και αυτό είναι στα συν σας. Ωστόσο η διάθεσή σας μπορεί να είναι μία πάνω και μία κάτω, παρόλα αυτά μην σας ανησυχεί τίποτε. Ερωτικά σκέφτεστε κάποιο άτομο, ωστόσο δεν είστε και τόσο τολμηροί. Ανοιχτείτε και δεν θα χάσετε. Οικονομικά περιορίστε λιγάκι τα έξοδά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρχει πρόοδος, ύστερα φυσικά από αρκετή προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς με αρκετή αισιοδοξία, επίτευξης στόχων, νέες γνωριμίες, συναντήσεις και γενικά νέες καταστάσεις στο προσκήνιο. Οι ήδη δεσμευμένοι τα πηγαίνετε πολύ καλά με τον σύντροφό σας και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις, τις οποίες θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε αναλόγως. Στα οικονομικά σας ωστόσο θα βρείτε αρκετές λύσεις, εκεί μάλιστα που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το έτος ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, τις οποίες καλείστε να διεκπεραιώσετε καταλλήλως, ώστε να ξεμπερδεύετε μια και καλή. Το τελευταίο διάστημα νοιώθετε αρκετό άγχος, κάτι που θα πρέπει να μειώσετε, αν δεν θελήσετε να σας πάει πίσω και αν επηρεάσει την υγεία σας. Στο αισθηματικός σας τομέα αισθάνεστε ανικανοποίητοι, ωστόσο προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε τις καταστάσεις και όλα θα πάνε καλά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο