ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ–ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΈΚΛΕΙΨΗ?-ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ?-(ΜΕΡΟΣ Α’)

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ:Η εβδομάδα ξεκινά με διαφωνίες στο προσκήνιο, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε λαθεμένες παρεξηγήσεις. Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις, που σας κατακλύζουν. Προσέξτε λίγο παραπάνω τον οικονομικό τομέα. Το σκηνικό αλλάξει από την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι ευχάριστες εκπλήξεις καταφθάνουν και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. Αυτό το διάστημα βιώνεται φουλ επικοινωνία με τους γύρω σας. Κάποιες λύσεις σε προβληματισμούς, πρόκειται να σας ελευθερώσουν. Κατά την τελευταία όμως εβδομάδα, θα χρειαστεί να προσέξετε την υγεία σας, καθώς η υπερκόπωση σας χτυπά ανελέητα.

ΕΡΩΤΙΚΑ:Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ρομαντικά ταξιδάκια, με νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και αναθέρμανση σχέσεων για τους δεσμευμένους, καθώς και κατάκτηση καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εξαρχής επικρατούν ορισμένες διαφωνίες, οι οποίες θα πρέπει να καταλαγιάσουν από μέρους σας, εάν δεν θελήσετε να διαρραγούν σχέσεις σημαντικές για εσάς. Λαθεμένες εκτιμήσεις είναι στο προσκήνιο. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε οικονομικά σας ρίσκα. Κατά την δεύτερη εβδομάδα του Μαϊου, κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, συνοδευόμενες από μετακινήσεις, εκδρομές με φίλους, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Προσοχή σε ανταγωνιστικές καταστάσεις. Θα ακούσετε κάποια λόγια, από  άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και αυτό θα σας προβληματίσει ιδιαιτέρως. Προσοχή σε ατυχήματα και έντονους διαπληκτισμούς.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικός μαγνητισμός, με ατελείωτες προκλήσεις για τους αδέσμευτους και σοβαρές αποφάσεις για τους δεσμευμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ:Η εβδομάδα κινείται σε ένα κλίμα τεταμένης ατμόσφαιρας, ωστόσο αυτό θα σας επηρεάσει την υγεία, κάτι που θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαιτέρως. Από την ερχόμενη εβδομάδα κυριαρχεί το απρόβλεπτο, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην καθημερινότητά σας. Η Νέα Σελήνη θα σας οδηγήσει στην απομόνωση. Διαφωνίες, ανταγωνιστικότητα, ζήλεια και άγχος, παίζουν στην σκακιέρα της εβδομάδας. Προσοχή σε κάθε είδους ατυχημάτων. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, σημαντικές πρωτοβουλίες, πρόκειται να υιοθετηθούν από εσάς. Τέλος κάνετε έναν απολογισμό ζωής, ο οποίος σας οδηγούν στην απομόνωση, κάτι για το οποίο θα πρέπει να αποφύγετε.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικές προκλήσεις, με νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και αναθέρμανση του έρωτα για δεσμευμένους, με ανάλογη σταθεροποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ:Η εβδομάδα ξεκινά με παρεξηγήσεις, λαθεμένες εκτιμήσεις και προβληματισμούς στο προσκήνιο, κάτι που θα χρειαστεί να αποφύγετε. Ο ερωτικός τομέας σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο, κατά το τελευταίο διάστημα. Απρόσμενες καταστάσεις έρχονται κατά την ερχόμενη εβδομάδα. Η επιστροφή ωστόσο του Ερμή σε ορθή πορεία, εξομαλύνει τους πιθανούς προβληματισμούς που προέκυψαν τελευταία. Οι μετακινήσεις και οι ευχάριστες συναντήσεις, σας βοηθήσουν να εξομαλύνεται παρεξηγήσεις, αλλά και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε, βλέποντας τα πράγματα από διαφορετική ματιά. Κατά την τελευταία εβδομάδα θα προσέξετε πιθανά ατυχήματα και αποφύγετε διαφωνίες.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτική τόνωση για τους αδέσμευτους-ρομαντισμός(Αφροδίτη στο ζώδιό σας) και εκτόνωση ερωτικής φλόγας για τους δεσμευμένους, με επερχόμενη επισημοποίηση.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ:Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά εμπόδια και παγίδες στο προσκήνιο, κάτι για το οποίο πρέπει να το προνοήσετε και να αποφύγετε με κάθε τρόπο. Επειδή βρίσκεται σε διλλήματα αυτό το διάστημα, προσέξτε τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις, καθώς η ψυχολογία σας, δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Απρόσμενες επαγγελματικές εξελίξεις έρχονται την ερχόμενη  εβδομάδα, κάτι που θα σας οδηγήσει σε ανανεωτικές αλλαγές. Αποφύγετε τις αλαζονικές τάσεις και τις διαφωνίες οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε διαρραγή  σχέσεων.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ευχάριστη-θερμή  ερωτική ζωή, με απολαυστικές στιγμές πάθους. Για άλλους θα υπάρξει μια κρυφή σχέση, μακριά όμως από τα βλέμματα του εξωτερικού περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς οι παρεξηγήσεις και τα λάθη, θα σας οδηγήσουν σε απογοητευτικές καταστάσεις από τους γύρω σας. Το σπίτι σας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο, γι’ αυτό ασχολείται και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με αυτό. Κατά  την ερχόμενη εβδομάδα μια ευχάριστη ανατροπή, βρίσκεται προ των πυλών. Τις επόμενες ημέρες αφιερώστε τες στο σύντροφό σας, καθώς νοιώθει αρκετά παραμελημένος. Κάποια σχέδιά σας μένουν στον πάγο και αυτό σας απογοητεύει. Προσοχή σε ατυχήματα. Η Νέα Σελήνη οδηγεί σε αισιόδοξες σκέψεις. Αποφύγετε τις υπερβολές και μελαγχολικές τάσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ευχάριστη-θερμή ερωτική ζωή, με στιγμές πάθους. Για τους αδέσμευτους σταθερή γνωριμία, με δυνατότητες προοπτικής και  για τους δεσμευμένους σταθεροποίηση-επισημοποίηση καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δυσκολία σε επικοινωνιακό πλαίσιο. Απόλυτη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε εξαπατήσεις, παρανοήσεις και λάθη που κοστίζουν. Οι σκέψεις σας εστιάζουν στα οικονομικά, σκέψεις που σας ταλανίζουν αρκετό διάστημα τελευταία. Κάποιο πρόσωπο προτίθεται να σας στηρίξει. Εντάσεις και μεγάλες διαφωνίες, είναι μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις σχέσεις, αν δεν θελήσετε να διαρραγούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας ξεκινά με μικροπαρεξηγήσεις στο πρόγραμμα, ωστόσο θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη προσοχή. Μια ξαφνική έκπληξη θα προκύψει από το άλλο σας μισό και αυτό θα σας κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, αφού μια λέξη θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκεί που δεν περιμένετε. Το τέλος του μήνα κλείνει αρκετά γλυκά, αφού θα περάσετε όμορφες στιγμές με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σας, κάτι που σας αγχώνει ιδιαιτέρως. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε μικροπαρεγηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη που ενδεχομένως να σας κοστίσουν. Το σεξαπίλ σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο και αυτό σας χαροποιεί. Μια ξαφνική εξέλιξη προκύπτει στην εργασία, κάτι που σας βγάζει από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η οικογένεια και το σπίτι, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο αυτή την περίοδο. Προς το τέλος του μήνα, κάποιο πρόσωπο θα σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες σε επικοινωνιακό πλαίσιο, κάτι για το οποίο θα πρέπει να προσέξετε. Παρεξηγήσεις σε φιλικό επίπεδο θα σημειωθούν και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις. Κάτι το αναπάντεχο προκύπτει από ένα φιλικό σας πρόσωπο και αυτό σας γεμίζει με αρκετή ευχαρίστηση. Κάποιο θα κάνετε αρκετές επισκέψεις στα πάτρια εδάφη και αυτό θα σας ξεαγχώσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στον οικονομικό τομέα, αν δεν θελήσετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα κινείται στο λίμα των παρεξηγήσεων, κάτι για το οποίο θα πρέπει να επιληφθείτε αν δεν θελήσετε να χάσετε ανθρώπους από κοντά σας. Καριέρα και οικογένεια, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Κάτι ξαφνικό στον οικογενειακό σας χώρος, σας προβληματίζει ιδιαιτέρως. Κρατείστε χαμηλούς τόνους, τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε συντροφικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, δεν προσφέρεται προκειμένου να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Λανθασμένα μηνύματα σας δημιουργούν αρκετά μπερδέματα στην καθημερινότητά σας. Μια ευχάριστη έκπληξη  θα μπορούσε να προκύψει, κάτι που θα σας χαλαρώσει ιδιαιτέρως. Σταθερότητα στις σχέσεις ή ακόμη και ένας γάμος, θα μπορούσε να προκύψει. Ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αποφύγετε σοβαρές εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας,  εντάσεις που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο