Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος, με συνολικά έξι πλανήτες ανάδρομους, είναι ο μήνας που ο ρυθμός της ζωής θα είναι αργός, δίνοντάς σας χρόνο για ξεκούραση και βελτίωση ζητημάτων που σας απασχολούν.

Ξεκινώντας την 1η/8, με την 1η πανσέληνο του μήνα στον Υδροχόο να δίνει έμφαση στη συλλογική προσπάθεια και τους κοινούς στόχους, θα ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με επιτυχία, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια. Η συγκεκριμένη πανσέληνος αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα αφορά το 3ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο, να ερωτευτείτε ή να αποκτήσετε απογόνους.

Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και θα στρέψετε την προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/9 θα πρέπει να προσέξετε τις υπογραφές και συμφωνίες και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ο κυβερνήτης σας Άρης, σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή μέχρι τις 27/8, που εισέρχεται στον Ζυγό, θα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και στην επιτυχία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο η δικτύωση και οι έξυπνες συμμαχίες.

Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης ανάδρομος μέχρι τις 24/1/24. Η διαχείριση των οικονομικών σας θα αποτελεί μείζον ζήτημα και θα είναι επιτακτική η άμυνα με τα χρήματά σας. Η 2η πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς στις 31/8 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8, φέρνοντας εξαιρετικά νέα σχετικά με ένα εγχείρημα, την καριέρα ή τη φήμη σας. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ολοκληρώνεται ένας κύκλος και επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας είτε μέσω ενός μπόνους είτε μέσω μιας προαγωγής. Με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη ανάδρομη όλο τον μήνα, ο Αύγουστος είναι ένας πολύ εσωστρεφής μήνας για εσάς. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιες βελτιώσεις θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 16/8 αφορά το 3ο δεκαήμερο και καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός σε τετράγωνο ένα νέο ξεκίνημα που αφορά την οικιακή σας ζωή θα σας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ενδεχομένως να μην προσαρμοστείτε εύκολα, ωστόσο θα είναι παροδική η φάση που θα διανύσετε.

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8 ξεκινάει μια εποχή απολαύσεων και έντονης ερωτικής ζωής. Νέοι έρωτες κατά τη διάρκεια των διακοπών θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 16/9 δεν πρέπει να επενδύσετε οικονομικά και συναισθηματικά. Ερμής και Άρης σε αρμονικές όψεις με μέχρι τις 27/8 που εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό αυξάνουν τη γοητεία σας και η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 29/8 ο Ουρανός στο ζώδιό σας γυρίζει επίσης ανάδρομος μέχρι τις 24/1/24. Ορισμένες αλλαγές στις πεποιθήσεις σας θα σας φέρνουν σε κόντρα με το περιβάλλον σας. Ο μήνας κλείνει με τη 2η πανσέληνο στους Ιχθύς, στην οποία συμμετέχει και Ερμής με δυσαρμονικές όψεις, κι αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να μπλέξετε τη φιλία με τα ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8 ξεκινάει ο μήνας, επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μια σημαντική διαδρομή ολοκληρώνεται, που μπορεί να αφορά τις σπουδές ή ένα ταξίδι, και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όλα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, καθώς υπάρχουν πολλοί ανάδρομοι πλανήτες, και πρέπει να ακολουθείτε το ρεύμα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 16/8 αφορά το 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει σχέση με την εκπαίδευση, μια εμπορική συμφωνία ή την υπογραφή μιας σύμβασης. Η συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο μπορεί να σας προκαλέσει αναποφασιστικότητα και να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να φρενάρει τα σχέδιά σας.

Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο στις 23/8 και ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 16/9. Η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Ακατάλληλη εποχή για μετακομίσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Στις 27/8 εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και ο ερωτικός τομέας παίρνει την ανιούσα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, φλερτάρετε και απολαύστε τις στιγμές.

Ο μήνας κλείνει με μια δεύτερη πανσέληνο, αυτήν τη φορά στους Ιχθύς, στις 31/8, και καλείστε να πάρετε αποφάσεις και να θέσετε νέες προτεραιότητες που θα αφορούν την καριέρα και την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα παιδιά και να αφήσετε στην άκρη την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των καθυστερήσεων, καθώς έξι πλανήτες ανάδρομοι θα είναι. Αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για να επανεξετάσετε τους στόχους σας, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο την 1η/8 επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και χρήματα που προέρχονται από τρίτους, κοινούς πόρους κ.λπ.

Ήρθε η εποχή που πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα. Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο και έχει να κάνει επίσης με τα οικονομικά σας. Κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Συζητήστε για την αύξηση των αποδοχών σας, επιστρατεύοντας την αποφασιστικότητά σας.

Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/9 η διάθεσή σας για μάθηση θα είναι πεσμένη, ενώ μπορεί να προκύπτουν εμπόδια στην επικοινωνία, σε εμπορικές συναλλαγές και στις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων.

Στις 27/8 ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις στην οικογένεια, ωστόσο θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας, με επιδιορθώσεις βλαβών κ.λπ. Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης ανάδρομος και μέχρι τις 24/1/24 θα ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση μιας ιδέας που έμεινε ημιτελής και θα συναντηθείτε με φίλους από το παρελθόν. Η 2η πανσέληνος του μήνα στις 31/8 πραγματοποιείται στους Ιχθύς και θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών. Ιδανική στιγμή για διακοπές και ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της ραστώνης. Έξι πλανήτες ανάδρομοι επιβραδύνουν τις υποθέσεις σας και δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεστε. Την 1η/8 η πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ενδεχομένως να δίνετε περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες και να παραμελείτε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, επομένως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεών σας.

Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 16/8 επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο και αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Θέστε νέους στόχους, οραματιστείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία, βελτιώστε την εμφάνισή σας και αφήστε πίσω οτιδήποτε μπλοκάρει την εξέλιξή σας ‒ μπορεί να είναι μια σχέση ή μια συνεργασία. Στις 23/8 ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/9 θα έχετε μεν αύξηση εσόδων, αλλά δεν θα ευνοηθούν νέες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Στις 27/8 ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και τονίζεται ο τομέας της επικοινωνίας. Θα είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις, όμως θα είστε και ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στη χρήση εργαλείων. Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης ανάδρομος και μέχρι τις 24/1/24 η ανάγκη σας για αυτονομία θα σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Στις 31/8 πραγματοποιείται η 2η πανσέληνος, αυτήν τη φορά στους Ιχθύς, και φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές, κληρονομιές κ.λπ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινάει με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8 που αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Με έξι πλανήτες ανάδρομους θα πηγαίνουν με αργούς ρυθμούς οι υποθέσεις σας και είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε ένα τσεκάπ, να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα του ψυχισμού σας. Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας μπλοκάρουν, δουλέψτε με τον εαυτό σας και ξεπεράστε απογοητεύσεις του παρελθόντος.

Στις 23/8 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Η φροντίδα της εμφάνισής σας και η αυτοβελτίωση θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα είστε οι πρωταγωνιστές. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 16/9 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στις 27/8 ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και θα είστε πολύ δυνατοί σε διαπραγματεύσεις, αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι. Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες.

Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 24/1/24 θα σας δίνονται ευκαιρίες για ταξίδια, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και εμπειριών. Ενδεχομένως να παρακολουθήσετε έναν κύκλο μαθημάτων στο εξωτερικό ή να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Στις 31/8 πραγματοποιείται η 2η πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς και θα σας απασχολήσει μια σχέση ή συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινάει με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8 και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μια φιλία εξελίσσεται σε ερωτική σχέση και βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και δίνετε περισσότερη προσοχή στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Ο μήνας με τους περισσότερους πλανήτες ανάδρομους θα προκαλέσει καθυστερήσεις σε κάποιους τομείς, αλλά θα βελτιώσετε ό,τι πρέπει να διορθωθεί.

Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα αφορά το 3ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικότητας. Μέσω χόμπι και ομαδικών δραστηριοτήτων θα κάνετε και μια καινούργια γνωριμία που θα σας γοητεύσει. Ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα ή να ενταχθείτε σε έναν σύλλογο.

Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Κατάλληλη εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να θεραπεύσετε τραύματα του παρελθόντος και να ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 27/8 και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη. Μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα έχετε θάρρος και αποφασιστικότητα.

Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 24/1/24 θα σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, όπως φόροι, οφειλές, κληρονομιές κ.λπ., και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Η 2η πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς στις 31/8 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου εργασιών ή θεραπειών και σας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8, που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σάς έχουν απορροφήσει όλη την προσοχή σας και καλείστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη φροντίδα σας ένα ηλικιωμένο άτομο.

Με έξι ανάδρομους πλανήτες, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πηγαίνουν όλα με ρυθμούς χελώνας και δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε. Χαλαρώστε, ανακτήστε τις δυνάμεις σας και απολαύστε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις16/8 αφορά το 3ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας.

Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ξεκινάει μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και νέων γνωριμιών που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/9 θα ολοκληρώσετε μια ιδέα που ήταν στα σκαριά και θα επανασυνδεθείτε με φίλους από τα παλιά.

Στις 27/8 εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και οι ρυθμοί σας θα είναι πεσμένοι. Ίντριγκες και έντονο παρασκήνιο δεν θα πρέπει να σας καταβάλουν. Αποφύγετε όσους σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα και αλλάξτε παρέες. Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης ανάδρομος και μέχρι τις 24/1/24 θα δοκιμάσετε πολλές φορές την τύχη σας σε νέες σχέσεις και συνεργασίες μέχρι να καταλήξετε σε κάτι σταθερό. Η 2η πανσέληνος του μήνα στις 31/8 στους Ιχθύς σάς υπενθυμίζει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και την ερωτική σας ζωή.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πρώτη πανσέληνο του μήνα στον Υδροχόο την 1η/8 ξεκινάει ο Αύγουστος και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ένας κύκλος φτάνει στην κορύφωσή του και απαιτείται από εσάς να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας ή ένα οικείο πρόσωπο. Επειδή υπάρχουν έξι ανάδρομοι πλανήτες, κάποιες υποθέσεις σας θα κινούνται με αργούς ρυθμούς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τις επανεξετάσετε.

Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα αφορά το 3ο δεκαήμερο και τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Εξαιρετική στιγμή για έναρξη σπουδών, διακοπές και ταξίδια. Οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται και πρέπει να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/9 μπορεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας και γενικά θα επικρατεί αστάθεια σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 27/8 ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε με την εφαρμογή μιας ιδέας, ενώ θα είναι αυξημένη και η διάθεσή σας για ψυχαγωγία και επαφές με φίλους.

Με την επιστροφή του Ουρανού επίσης σε ανάδρομη πορεία από τις 29/8 μέχρι τις 24/1/24 επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο που θα αφορούν μια προηγούμενη απασχόληση και θα χρειαστείτε τη στήριξη νομικών προσώπων. Αρκετοί θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες με καλύτερες αποδοχές. Ο μήνας τελειώνει με τη 2η πανσέληνο, αυτήν τη φορά στους Ιχθύς, και φέρνει κάποια καλά νέα που θα αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Ενδεχομένως να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8 που επηρεάζει τους γεννημένους το 1 δεκαήμερο και υποδεικνύει πως υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Κοινοί πόροι, ακίνητη περιουσία, έσοδα μέσω της εργασίας, θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται, αλλά έχετε και πολλά έξοδα και πρέπει να είστε πιο φειδωλοί.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 16/8 ευνοεί την αναζήτηση χρηματοδότησης, μιας νέας πηγής εσόδων και τη σύναψη συμμαχιών. Μια ερωτική σχέση θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Στις 23/8 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/9 μπορεί να επικρατεί ασυνεννοησία με συναδέλφους, να προκύπτουν προβλήματα στη δουλειά σας ή να σας απασχολήσει ξανά ένα ζήτημα υγείας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και δώστε περισσότερη έμφαση στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Ο Άρης στις 27/8 εισέρχεται στον Ζυγό και σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς. Οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα διακριθείτε για τις δεξιότητές σας και την ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει επίσης σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 24/1/24 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για δημιουργία μόνιμης σχέσης. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα σας ωθεί σε εσφαλμένες επιλογές.

Η 2η πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύς στις 31/8 σας δίνει το έναυσμα να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη πανσέληνος του Αυγούστου στο ζώδιό σας την 1η/8 σηματοδοτεί την κορύφωση ενός κύκλου γεγονότων που αφορούν προσωπικά σας θέματα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με έξι πλανήτες ανάδρομους μέσα στον μήνα αρκετοί τομείς της ζωής σας μπαίνουν σε αργούς ρυθμούς και έχετε την ευχέρεια να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Στις 16/8 η νέα σελήνη στον Λέοντα ευνοεί το ξεκίνημα μιας συνεργασίας και την αναθέρμανση σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Εξαιρετική μέρα για γάμο ή συμβίωση. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8 τονίζεται ο τομέας των κοινών σας πόρων, ενώ την ίδια μέρα γυρίζει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/9 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Ενδεχομένως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε χρηματοδοτήσεις ή να βγει στην επιφάνεια μια παλιά οφειλή που θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα. Εξοικονομήστε χρήματα για ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν.

Ο Άρης στις 27/8 εισέρχεται στον Ζυγό και η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτεια θα είναι αυξημένη. Ωστόσο, εκτός από ταξίδια, θα ευνοηθεί και το κυνήγι νέων στόχων. Από τις 29/8, που γυρίζει και ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία, και μέχρι τις 24/1/24, μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο σας.

Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στου Ιχθύς στις 31/8 και τονίζει τον τομέα των χρημάτων σας. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα σας δώσουν ώθηση και θα βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα.

ΙΧΘΥΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η/8 ξεκινάει ο μήνας και είναι κατάλληλη στιγμή να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να δώσετε έμφαση σε δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες και εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάποια άσκηση που δεν θα σας φαίνεται βαρετή και θα την κάνετε με ευχαρίστηση.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 16/8 ευνοεί την έναρξη ενός κύκλου εργασιών και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη και να στείλετε βιογραφικά. Στις 23/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/9 θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με συνεργάτες. Φροντίστε να φιλτράρετε καλά όσα ακούτε και να μην προτρέχετε, βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα.

Από τις 27/8, που εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό, οικονομικές υποθέσεις θα παίξουν με την υπομονή σας και θα δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Ο Ουρανός στις 29/8 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 24/1/24. Ορισμένες αλλαγές στα σχέδιά σας θα είναι αναπόφευκτες και θα αφορούν εμπορικές υποθέσεις ή τον τρόπο επικοινωνίας.

Ο μήνας τελειώνει με τη 2η πανσέληνο, στο ζώδιό σας αυτήν τη φορά, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός κύκλου που θα αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Η βελτίωση της εμφάνισής σας και του ψυχισμού σας θα αποτελέσει προτεραιότητα.

ΠΗΓΗ:LIFO.GR

Προβλέψεις:Μαριβίκυ Καλλέργη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο