O απόλυτος οδηγός, για να κατακτήσεις το office look

Για να είσαι εδώ, σημαίνει ότι αναζητάς εύκολους τρόπους, για να αποπνέουν τα σύνολά σου αυτοπεποίθηση, επαγγελματισμό και φυσικά μοντέρνο στιλ. Ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας αφορά τη δουλειά σου και είναι επόμενο να θέλεις τα outfits σου να είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Οδηγός μας; Η smart casual αισθητική, γιατί στέκεται με τον καλύτερο τρόπο στα περισσότερα επαγγελματικά περιβάλλοντα αναμειγνύοντας αριστοτεχνικά polished με casual στοιχεία. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις, για να ανακαλύψεις τρία σύνολα με fashionable dress code που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη είτε βρίσκεσαι πλάι σε προγραμματιστές με athleisure wear, είτε με corporate executives, είτε κάθεται δίπλα σου η πιο fashion-forward γραφίστρια.

Ξεκινάμε συνθέτοντας αγαπημένα basics που αν δεν έχεις, πρέπει να σκεφτείς να αποκτήσεις. Μια κρεμ ζιβάγκο μπλούζα με λεπτές ρίγες, ένα κόκκινο παντελόνι με ρεβέρ, ψηλοτάκουνα και μια μαύρη leather-look καμπαρντίνα. Το σύνολο αυτό λειτουργεί, γιατί ρεβέρ και stripe trend ήταν ανέκαθεν συνώνυμα του business wear, ενώ το κόκκινο χρώμα, το τολμηρό πανωφόρι και οι γόβες δίνουν την ένταση και τη θηλυκότητα που διαφορετικά θα απουσίαζε κάνοντας το σύνολο μονότονο.

Η πρόκληση για το επόμενο office look συνεχίζεται με πρωταγωνιστή το cargo τζιν σου. Είναι ένα από τα πιο trendy κομμάτια και μπορείς να το φοράς και στο γραφείο. Εμείς σου δείχνουμε τον τρόπο προτείνοντας να το ταιριάξεις με μια μαύρη πλεκτή μπλούζα και από πάνω να προσθέσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που έδειξε η φετινή σεζόν και δεν είναι άλλη από ένα preppy αξεσουάρ -τον λευκό γιακά με το μαύρο παπιγιόν και την πέρλα. Με αυτήν την προσθήκη αμέσως το look σου αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται work-appropriate. Ολοκλήρωσε με ένα luxe από τα γυναικεία μπουφάν, όπως είναι το γούνινο με κουκούλα στην απόχρωση της βανίλιας.

Για το τέλος, αφήσαμε ίσως το πιο απλό κομμάτι, αλλά και το πιο ευέλικτο, εκείνο που ανήκει στα φορέματα και με τη βοήθεια των αξεσουάρ θα μεταμορφώνεται κάθε φορά και σε κάτι διαφορετικό. Είναι το μακρύ μαύρο σου φόρεμα με τις ριμπ λεπτομέρειες που τη μια μέρα θα αναδεικνύεις τη μέση σου με μια χρωματιστή ζώνη, την άλλη θα το φωτίζεις με ένα ανοιχτόχρωμο πανωφόρι και άλλες θα γίνεται ο καμβάς για εμπριμέ σακάκια, statement κοσμήματα και τσάντες. Είναι το ρούχο που δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη, ό,τι και να επιλέξεις εκείνα τα πρωινά που ο χρόνος είναι πολύτιμος, θα πηγαίνει πολύ.

O στόχος σου είναι να ποντάρεις σε hero items. Σε διαχρονικά κομμάτια που με λίγες πινελιές θα τους δίνεις κάθε φορά σύγχρονο στιλ αναδεικνύοντας πάντα το προσωπικό σου ύφος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο